Ha a kórházban nem indul be a tejem, akkor adnak tápszert?
Kórházfüggő...
Nálunk semmit nem adnak. Akkor se ha besárgul a gyerek. Az 5. napon kellett könyörögni tápszerért, amikor már kékfény kellett.
0tejem volt, konyorogni kellett, es akkor is bunkoskodtak, osszefogtak ellenem a csecsemosok. Durva volt! Delpesti korhaz...
Es mielott valaki ideirja tudom hogy 2-3 nap a tejbelovelles, es gyakori mellre tetellel indul be a tej, de a 4kgos gyerekem nem olvasta a szakirodalmat, es egesz allo nap uvoltott.
Kerdezo azt javaslom ha megszuletik gyakran rakd mellre, vigyel kezi mellszivot is, de en a mai eszemmel vinnek steril cumisuveget+steril kesz uveges tapszert es legvegso esetben(ha allo nap ordit) odaadnam a babanak.
Kórháza válogatja. Ahol én szültem, ott 48óráig max forralt vizet adnak (nem cukrosat, sima vizet), tápszert 48 óra után, ha nagyon kéri az ember. De inkább a szoptatásban próbáltak segíteni.
Kérdezz meg egy csecsemôs nôvért abban a kórházban, ahol szülni fogsz.
Most az a divat hogy 2 napig (jól látod 2 db napig) ha semmit nem tudsz enni adni az sem baj. Rendkívül ellenzik a tàpszert. Harcolni kell a csecsemősökkel mert nem mindenkinek indul be azonnal a teje.
Szobatársam babàja szinte egész nap a cicin volt mégis sírt aztán a mérleg kimutatta hogy nem szívja belöle a tejet.
Ha nagyon a sarkadra állsz azért adnak vizet és tàpszert is de nagyon nehezen. Az első gyerekemnèl simán adtak vizet néha tápszert nemrèg szültem a másodikat és nem nagyon akartak adni semmit pedig a babám kezdett kiszáradni. Végül kapott pótlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!