Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a kórházban nem indul be a...

Ha a kórházban nem indul be a tejem, akkor adnak tápszert?

Figyelt kérdés
Régen a cukros víz volt a divat(én is azt kaptam) de most hogy működik ez? Első babát várjuk.
2017. dec. 10. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Kórházfüggő...

Nálunk semmit nem adnak. Akkor se ha besárgul a gyerek. Az 5. napon kellett könyörögni tápszerért, amikor már kékfény kellett.

2017. dec. 10. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem aznap indult be amikor hazajöttünk. Nem kapott tápszert, gyakran mellre tettem.
2017. dec. 10. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

0tejem volt, konyorogni kellett, es akkor is bunkoskodtak, osszefogtak ellenem a csecsemosok. Durva volt! Delpesti korhaz...

Es mielott valaki ideirja tudom hogy 2-3 nap a tejbelovelles, es gyakori mellre tetellel indul be a tej, de a 4kgos gyerekem nem olvasta a szakirodalmat, es egesz allo nap uvoltott.

Kerdezo azt javaslom ha megszuletik gyakran rakd mellre, vigyel kezi mellszivot is, de en a mai eszemmel vinnek steril cumisuveget+steril kesz uveges tapszert es legvegso esetben(ha allo nap ordit) odaadnam a babanak.

2017. dec. 10. 14:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Viszek mellszívót mindenképpen, meg hozzá cumit is, csak nálunk anyai ágon senkinek nem volt teje az elmúlt 3 generációban :( remélem én kivétel leszek. Nem tartom a tápszert ördögtől való dolognak, de nem szeretném, ha éhezne szegény baba.
2017. dec. 10. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Kórháza válogatja. Ahol én szültem, ott 48óráig max forralt vizet adnak (nem cukrosat, sima vizet), tápszert 48 óra után, ha nagyon kéri az ember. De inkább a szoptatásban próbáltak segíteni.

Kérdezz meg egy csecsemôs nôvért abban a kórházban, ahol szülni fogsz.

2017. dec. 10. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Budapest XI kerület - cukros vizet kapott a fiam, 3 nap alatt nem indult be a tejem így az utolsó nap, a hazaengedés előtt 1 adag tápszert itattak meg vele (én adtam oda neki), hogy haza tudjunk menni. Így a papíron látszik, hogy gyarapszik a súlya ha eszik. Aztán otthon persze beindult.
2017. dec. 10. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Most az a divat hogy 2 napig (jól látod 2 db napig) ha semmit nem tudsz enni adni az sem baj. Rendkívül ellenzik a tàpszert. Harcolni kell a csecsemősökkel mert nem mindenkinek indul be azonnal a teje.

Szobatársam babàja szinte egész nap a cicin volt mégis sírt aztán a mérleg kimutatta hogy nem szívja belöle a tejet.

Ha nagyon a sarkadra állsz azért adnak vizet és tàpszert is de nagyon nehezen. Az első gyerekemnèl simán adtak vizet néha tápszert nemrèg szültem a másodikat és nem nagyon akartak adni semmit pedig a babám kezdett kiszáradni. Végül kapott pótlást.

2017. dec. 10. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!