Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baba előtt mekkora mellmérette...

Baba előtt mekkora mellmérettel indultatok és most a szopi mellett mekkora lett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
75 b volt,most 85-90 c,melltartója válogatja.
2010. jún. 1. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Válaszoló megkérdezhetem, hogy mikor szültél? De még le fog csökkenni a méret ha már nem fogsz szoptatni igaz?
2010. jún. 1. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Terhesség előtt 80/D

Terhesség alatt 85-90/E

Szoptatás alatt 85/G!

Azaz 3 méretet nőttem kosárban. 2 hónapja szoptatok, és sok tejem van.

Kíváncsi vagyok, szoptatás után mekkorára megy majd vissza. 6 hónapos korig tervezem kizárólagosan szoptatni, és legalább egy évig anyatejet is adni neki hozzátáplálás mellett, ha lesz tejem.

2010. jún. 1. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem terhesség előtt 85d volt, alatta és szoptatás alatt kb. 1 mérettel nagyobb, 85 e. Most vagyok a másodikkal 18 hetes, most még nem vettem észre, hogy nőtt volna.
2010. jún. 1. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, 14 hónapig szoptattam, 6 hónapig kizárólagosan, tehát tejem volt bőven.
2010. jún. 1. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
85C-ről 85D.
2010. jún. 1. 14:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Hú, hát igazán megnőttetek ti is :) Én 75B-ből most 80D-nél tartok.Két hónapja szopizunk.Remélem már nem nő tovább mert így is nehéz ekkora cicikkel a mindennapokban.Legalább is nekem az alvásnál elég zavaró.De a lényeg, hogy sok tejcsit ad a babámnak:)
2010. jún. 1. 14:41
 8/9 xStefix ***** válasza:

Nekem előtte 75B, szüléskor és az első hónapokban 80-85C. Húde örültem akkor magamnak! :)

Most, 27 hónap szoptatás mellett már a régi 75B-s is nagy, de csak mellben. :D

Kíváncsi vagyok, miután befejezzük majd, mikorra és mennyit fog visszanőni...

2010. jún. 1. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:
De jó, akkor van esélyem a régi méretemre:)
2010. jún. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!