Babakocsi nélkül mikor indultatok el a babátokkal hosszabb távra? El merjek indulni?
Szerintem iktass be, ha csak az odaút annyi, mert ott is eltengtek, és vissza is kell jönni úgy már sok lehet. Egyébként próba szerencse, lehet jól sikerül, ha szeret sétálni ahogy mondod.
Tutira nem tudom, de igen meglepődnék, ha fizetni kellene érte. Öledben ül nem veszi el a helyet senkitől, bár gyorsabban ér a célhoz. Hívd fel a buszosokat.
Iktass be tömegközlekedést mindenképp. Egyébként 6 éves korig nem kell venned jegyet a gyereknek. Ha távolsági buszon utazol, vagy vonaton, akkor is csak regisztrációs jegyet kell kérned neki.
Kellemes időtöltést! :)
Na nekem is épp ez a dilemmám volt most. 17 hónapos a lányom és épp készülök buszozgatni itt Pesten.
Szerintem birni fogja,de ma lesz a főproba :)
Elvileg jegy nem kell. Majd mesélj hogyan birta ,kiváncsi vagyok. Szép napot!
Köszönöm, hogy írtatok!
Jó tudni, hogy 6 éves korig nem kell jegyet venni neki a helyi járatokon. :)
Majd pénteken mennénk, csak előre gondolkodtam, meg kíváncsi voltam kinek hogy ment a gyermekével. :)
Igen beiktatok tömegközlekedést mindenképpen, mert úgy csak 10 perc lenne a buszig, villamosig + még amit fent töltünk, de így neki nem lenne olyan megterhelő. Meg azért ő is szokott ölbe kérezkedni. :)
Szeret sétálni, 11 hónapos kora óta nem áll meg, már 1 hónapja nem használjuk a babakocsit, csak ilyen messze sétával nem mentünk el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!