Elítélendő szerintetek, ha egy anya azért nem akarja szoptatni a babáját, mert félti a mellét?
Szerintem nem, de kíváncsi lennék a véleményekre.
A mai világban úgy gondolom kevesen engedhetik meg maguknak a mellplasztikát. Természetesen tudom, hogy nem jobb, ha a baba anyatejet kap, mint tápszert, de a szépség is fontos, főleg ha addig szép, feszes melle volt valakinek.
00:31
Nem maradok csúnya, mert szép vagyok, ráadásul
szoptatok:-)))
A kérdező a véleméyneünket kérte és én elmondtam, ennyi.
Véleményem szerint ez az egész nem csak a "nem szoptatok, mert lógni fog a mellem dologról szól", sajnos azon túlmutat.
Mindenki önző, csak mások másban önzők. Úgyhogy nem kell ezt felfújni hogy ti milyen önzetlenek és tökéletesek vagytok!
Az egy dolog hogy megmondod a véleményed de nem értem miért jó ezen felhergelni magukat... Máshol ez senkit nem érdekel. Csak itt ilyen pletykásak az emberek és mindig az érdekli őket a másik mit csinál...
Én 43 kg vagyok 168 cm-el, és egész életemben arra vágytam, hogy hízni tudjak. Eszek rendesen, de hiába. A mellem se nőtt meg soha rendesen, olyan mint egy pattanás. És bizony olykor arra gondolok, azért vagyok ilyen csenevész, mert soha nem kaptam anyatejet. Igaz, az én anyukám nem tehetett róla, hogy nem volt teje.
Nagyapám 3 éves koráig szopott, olyan pasi volt fiatalkorában, hogy megfordulnék utána az utcán. Később olyan műtéteket vészelt át ép bőrrel, amit más garantáltan nem él túl és ez lehet hogy annak köszönhető, hogy 3 éves koráig szopott.
Aki sajnálja a gyerekétől a tejet, az ne szüljön gyereket!
Még egy állat se csinál ilyet.
01:03-as vagyok, egyébként első gyermekét váró kismama, és nekem is szép feszes mellem van most még. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lesz a régi a mellem szoptatás után, alapból 75c-s. De sosem merült fel bennem, hogy emiatt ne szoptassak és abban is biztos vagyok, hogy előbb veszíteném el a férjem csodálatát és szerelmét, ha a gyerektől félteném a mellem, mintha megereszkedne.
Amúgy a szoptatás minimálisra csökkenti a mellrák kockázatát idősebb korban. Ha már csak az önző szempontok számítanak....
19 éves vagyok énis, és szerintem önző dolog, az anyatej nem véletlen lett " kitalálva", nem helyetesítheti semmilyen tápszer. Én biztosan szoptatni fogom, ha lesz, a gyerekem egészségét a saját kinézetem elébe helyezem.
Egyszóval szerintem rohadt egy önző dolog, de ma már nem csodálkozom semmin -.-" Amúgy, ha már itt tartunk akk ne is szüljön, hanem fogadjon örökbe, mivel a bőre megnyúlhat és csíkos is lehet... Ennnyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!