Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Illik masok elott szoptatni?

Illik masok elott szoptatni?

Figyelt kérdés
Babam 1 honapos es most kezdenek a baratok jonni latogatni, de meg nincs beallva egy bizonyos idorend. Emiatt akkor is kell majd szoptatnom mikor itt lesznek. Menjek ki szoptatni, vagy szoptassam meg elottuk? En szivem szerint kimennek,de akkor nem veszik sertesnek? Ti hogy csinaltatok?
2008. okt. 23. 07:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom négy hünapos. A barátnőim ha fennt vannak, akkor megetetem előttük. Ha fiúk is vannak fennt akkor elvonulok. Anyukám és apukám sőt még az öcsém előtt is megszoptattam már a babát. Nekem nem jelentett gondot.
2008. okt. 24. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én még előtte állok, de számomra annyira intim dolog, hogy elvonulok majd. Ha valaki ezen meg fog sértődni, hát tegye. Nincs hozzáfűzni valóm. Fontosabb a babám igény szerinti táplálása, mint más lelkivilága.
2008. okt. 24. 22:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon intim ez az egesz. Ez csak ram es a babamra tartozik. Senki masra, es nem is fogok senki elott szoptatani. Meg feszelyezzem magam, hogy meglassak a mellem....
2008. okt. 25. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:

100%-osan egyetértek veled, jó tudni, más is gondolkodik úgy, mint én:)

Nagyon jó babázást!

Utolsó válaszoló

2008. okt. 25. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is inkább kettesben lennék a babával. Zavar, ha más is ott van (kivéve a páromat vagy a kislányomat). A legjobb barátnőm volt egyszer látogatóban, mondjuk ő nem zavart, de ő zavarban volt szopi előtt, és megkérdezte, hogy elmenjen-e, de megnyugtattam, hogy maradhat nyugodtan, elvégre osztálytársak is voltunk. :) Valakit egyáltalán nem zavar, bárhol el tudja engedni magát. Franciaországban például teljesen természetes, hogy pl. ha elmész egy étterembe a babával, megszoptatod, és senki nem néz rád megbotránkozva. Sokszor azon gondolkozom, mi lesz, ha éppen dolgunk akad a városban, és eljön az etetési idő. Akkor hol etetem meg ilyen hideg időben? Talán bekéretőzök a patika irodájába, vagy nem tudom. :)
2008. okt. 26. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!