Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ebben az esetben tényleg be...

Ebben az esetben tényleg be kell tartani a 3 órát?

Figyelt kérdés
7 hetes babám már 2 kilót hízott. A gyerekorvos megdícsért, hogy nagyon szépen fejlődik, de mivel most már nem cél az ilyen ütemű hízás, ritkítsam az 1-1.5 órás szoptatási gyakoriságot 3 órásra, hogy ne alapozzam meg a gyermekkori elhízást.
2017. okt. 22. 07:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Milyen hülye jár ide lepontozni? Nem fogja magát 100 kilosra szopizni egy baba sem. 7 hét alatt hízott 2 kilót, nem nagy ügy. Az enyém csak 1-et hízott ennyi idő alatt, akkor meg azon ment a para, hogy nem fejlődik a baba, persze pár hét alatt behozta a lemaradást. Én nem foglalkoznék ezekkel a hülyeségekkel a helyedben.
2017. okt. 22. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha szeretnéd szoptatni, akkor ne korlátozd a szoptatásokat.
2017. okt. 22. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Adj neki annyiszor, amennyiszer kéri, az órával ne foglalkozz. Tudja, hogy mikor és mennyire van szüksége. Az igény szerinti szoptatás semmilyen formában nincs összefüggésben a gyerekkori elhízással. A szoptatott babának viszont a szopás nem csak evés, hanem ivás is, megnyugvás, vígasz, intimitás.

Én így jártam el, nem lett kövér a gyerekem (elég pufók baba volt 3 hónapos koráig, na utána hazahozott a nagytesó egy jó kis hörghurutot neki, jól le is fogyott, szerencsére volt neki miből), nem szoptattam érettségiig, 15 hónaposan abbahagyta, nem eszik egész nap, de jó az étvágya, viszont a napi öt étkezés tökéletesen elég neki.

2017. okt. 24. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!