Mit tegyek? Már kezd elfogyni a türelmem!
Figyelt kérdés
Amióta a babámat kezdik érdekelni a dolgok,egyre nehezebb a szopizás.Eszik két percet, aztán elfordítja a fejét, és nézelődik.Aztán 10 perc múlva sír, mert éhes, akkor megint eszik 2 percig, majd nézelődik.És így tovább.Most is reggel fél 9 óta evett, és most fejeztük be.Nincs időm így semmire, szinte egész nap csak eszik, büfizik, nézelődik, este meg alig bír elaludni, olyan álmos.Mit tehetnék?Mert kezd fogyni a türelmem, és nagyon nehéz. hogy ne legyek ingerült a babával.2010. máj. 25. 10:24
1/5 anonim válasza:
Részvétem! Tudod, már ilyen korban megvan a magukhoz való eszük. Ez látszik abból is, hogy tudja, hogy ráér szopizni, mert Te úgyis hagyod akár 2 órán át is. Én azt csinálnám, hogy ha már jó ideje nem szívja, elvenném Tőle a cicit. Előtte elmagyaráznám Neki, hogy most máshogy fog történni, mert nem tudok itt ülni órákat, míg Ő szórakoztatja magát evés közben. Ha úgy látom majd Rajta, hogy eleget evett, mehet Ő is a "dolgára", meg én is. És nem adnám Neki vissza a cicit, még ha sírdogál is. Emlékeztetném rá, hogy mit mondtam Neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
Eleinte, amikor sokáig cicizett, én is elvettem, de most más a helyzet, most kb 2 percig szopizik, de azt ugye aktívan, majd utána nézelődik.Így nem nyammog a cicin, és mikor eltelik már egy óra, akkor is még éhes,mert ugye az egy órából kb 8-10 percet szopizott, a többit elbohóckodta, meg nézelődött.
2010. máj. 25. 10:45
3/5 anonim válasza:
Fogj egy pokrócot, vagy valami nem átlátszó anyagot és teríts a válladra úgy, hogy fedje a babát is, mintha el akarnád dugni a világ elől. Talán így nem kap külső ingereket és az evésre fog koncetrálni.
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor célszerű félhomályos szobában szoptatni, csendben, rádió, tévé nélkül. Sajnos valóban van ilyen időszakuk, a világ érdekes, nekik meg nincsen idejük enni és a aludni!
5/5 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen és neki valamilyen szoptatós nyakláncot ajánlottak ehhez. Én végül nem vettem meg, hanem egy hosszabb láncú színes nyakláncot felvettem, ami volt otthon és bejött. Az a lényege, hogy a baba azt fogja nézni érdeklődve, de közben nem kell elfordítania a fejét, így eszik közben. Érdemes kipróbálnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!