A védőnő szerint attól is fájhat a manó hasa, ha sok tejet iszom. Szoptatás alatt milyen gyakran lehet tejet inni?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sokat inni,van hogy napokig sem, de érdekelne szerintetek mennyit lehet.2008. okt. 19. 13:16
1/4 anonim válasza:
A kislányom hasa attól fájt, hogyittam tejet (össz napi egy pohárral), amikor abbahagytam egy hét múlva elmúlt a hasfájása. Sajnos lassan ürül, úgyhogy ennyit várni kellett az eredményre. Ez után amíg szoptattam semmilyen tejterméket nem ettem, kis mennyiségben sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor ezek szerint jobb ha teljesen abbahagyom,hogy kiderüljön-még egyszer köszi.
2008. okt. 19. 13:51
3/4 anonim válasza:
Nekem az első néhány hétben okozott egy kis hasfájást a kislányomnak, napi 1pohár is. Most már - 4 hónapos a lányom és csak szopozik - napi fél liter tej, ill. egyéb tejtermék sem okoz gondott.
Lassan hozzá szokik majd csak idő kell hozzá, ill. kevés mennyiség.
4/4 anonim válasza:
A fiam 3 hetes koráig mindent igyekeztem tankönyvszerűen csinálni, a tejet is kiiktattam. Aztán meguntam az állandó sírást, és áttértünk a totális igény szerinti szoptatásra, ha kell félóránként, sőt, ha kér óránként kap tejcsit. Ezzel együtt az étkezésem is visszaállítottam normálisra. Mindig sok tejet ittam, az egyetlen kitétel ca 6 hetes koráig az volt, hogy csak bolti tejet ittam (Ha megnézed a dobozát, nagyon sokra rá van írva pl. tejtartalom 50 %, nem is tej). Azóta házi (tehén)tejet is iszok, rendesen forralva, 4 órán belül elfogyasztva (fejéstől). 2 liternél többet azért nem iszok, mert pénzzel nem bírnám, de mindennap tejjel kezdem a napot. Ha tejet nem mersz inni, akkor bármi élőflórást egyél, hogy a babád bélflórája fel tudjon épülni. Minél tovább tart ez a folyamat, annál tovább fogsz a hasfájással kínlódni. Nekünk annyira jól jött össze a dolog, hogy a terhessség alatt előre megvett infacol meg espumisan is a nyakamon maradt. 4 hónapos, már most 8 kilós fiatalember mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!