2hónapos babám tápszeres. Nem nagyon akar inni, viszont alig bír kakilni, és az is kemény. A védőnő azt mondta ittasak vele kecskeméti barackot, de higítani kell vizzel. (10ml barack-30ml víz) Szerintetek?
Figyelt kérdés
A tea nem kell neki, mindenfélét próbáltunk..simán meg a vizet sem issza meg2010. jan. 13. 14:03
1/23 anonim válasza:
SZia. Mi is így voltunk. Nekem meggylevet mondott a doki, így higítva. Nekünk bejött a meggy, de gondolom a barack is jó. Üdv
2/23 A kérdező kommentje:
Akkor örülök! De nem lesz tőle semmi bajuk?? Gondolom nem véletlen van ráírva hogy 4hónapos kortól..fúú tiszta para vagyok:D:D
2010. jan. 13. 14:14
3/23 anonim válasza:
Szia van ebből a kecskemétiből narancs-almás is az nekünk bevált ugyanerre a problémára+a facsart narancslé szűrve,hígítva! (bár én 10ml:20ml arányban hígítottam mindent akkor mikor2-3hónapos volt)
4/23 A kérdező kommentje:
akkor ez segít a kakiba??:D:D
2010. jan. 13. 14:54
5/23 anonim válasza:
A barack hashajtó hatású, ha a védőnőd ajánlotta, akkor adhatod neki. Lányom 6 hetes korától tápszeres volt, én mondjuk később adtam neki gyümölcsleveket, nem volt szorulása a tápszertől. Teát adtam neki, igaz nem nagyon fogadta el. Próbáld tornáztatni a kicsit, masszirozni a hasát, hátha attól is javul a dolog.
6/23 anonim válasza:
Igen, a narancs az lazítja neki! Legalábbis nálunk ez volt a hatásos megoldás!
7/23 anonim válasza:
Szia, nekem a védőnő azt tanácsolta, 100ml kamilla teába tegyek másfél kávéskanál cukrot. A fiam imádja- Ő is 2 hónapos és tápszeres. A tápszerét pedig kamilla-teába keverem. Kap narancsot is fele-fele higításban. Minden napra sikerül egy kaki.
8/23 anonim válasza:
Ha kipróbálod a kamillateát lehetőleg cukor nélkül..az fogja!
9/23 A kérdező kommentje:
nah ezt kipróbálom hogy kamillateába keverem a tápszert..és ugyan ugy kell mintha sima vizzel csinálnám nem??
2010. jan. 13. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!