Mennyi idő nálatok egy szoptatás, onnantól, hogy rákapott, és rendesen szívni kezdi? Egy 4-5 napos csecsemő mennyiségre mennyit eszik meg egy szoptatás alkalmával?
Tökéletesen csinálod, szoptatás közben csak akkor kell mellet váltani, ha az, amiből kezdted a szoptatást, már kiürült.
Nekem ilyen idősen a babáim (3-at szoptattam) nagyjából 30-40 percig nyammogtak egy-egy alkalommal, de könnyen lehet, hogy neked jobban, ügyesen szopik a babád, nagyon nagyok az egyéni eltérések ebben is.
Méregetni nem érdemes, az elsővel én is mértem minden szopi előtt, után, plusz fürdések után, írtam, mikor mennyi és milyen produktum volt a pelusban - borzasztóan sok meló volt, ráadásult csak annyira volt jó, hogy jól beparáztam tőle, hogy nem eszik meg annyi grammot/nap, mint amennyit a testsúlya szerint kellett volna. Közben meg gigantikusan nagy volt a súlynövekedési görbéje... Szóval bőven elég (még sok is), ha naponta egyszer ugyanakkor, pl. fürdés után (akkor mindig ugyanolyan állapotban van általában a baba) megméred, felírod. Ha nő a tömege, akkor eleget eszik, ne bonyolítsd túl a dolgot. :)
Szerintem 20-40 perc. Nincs jelentősége.
Kb fél deciliter lehet. Később a duplája is. Mindent jól csinálsz szerintem. Nem muszáj mérni a súlyát. Figyelgesd babusgasd mindent ösztönből nyugiban. Élvezd a szimbiózist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!