Cumizavarra milyen praktikák vannak?
Az én kislànyom is hasonló képp működött :)
Mást nem hallott a csalàdom szopizàskor ,Fannika ÁÀ....Fannika ÁÁ... :)
Hàt én úgy csináltam,nyitják ők a szàjukat ha oda érinted a felső szàjszéléhez etetéselőtt pl a bimbód,amikor nagyra nyissa akkor gyorsan (hogy is irjam fogalmaztam?)..szóval tát és gyorsan be teszed a cicit két ujjaddal össze nyomva ,ne a bimborol szivja be (az neked fog kellemetlen lenni),érted?
Mert szoktàk tanàcsolni azt is ,hogy a bimbóudvart is kapja be,de akinek nagy udvara?? :) nincs az a kis szàj ami be kapja(ez nem jellemző) ,nekem is nagy és egyiksem kapta be az egészet :/ .
Hamar bele fog jönni meg tanulja :) ♡
Én mindegyik babàmat tudtam cicizettni a legtovább 3 éves is elmúlt ;) de csak éjszakàra kapott .
Sok jót kívánok ♥
Ahogy egyre nagyobb lesz a baba, a szája is nőni fog. Az én fiam extra pici volt, egy hónappal hamarabb született. Nem tudta rendesen bekapni a bimbót, az egyik mellből nem is tudott szopni, nem esett neki "kézre".
Sokat fejtem, és üvegből is kapott anyatejet.
Két hónaposan rohamosan javult a helyzet, egyre ügyesebben szopott, három hónaposan elhagyta az üveget magától, és csak szopik.
Ne add fel, egyre jobb és könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!