Ha a korházban még nem indul be a tejem, adhatok neki tápszert?
Elsö babám besárgult a korházban,mert nem indult meg a tej és a csecsemösök nem voltak hajlandok tápszert adni. 3 napig éheztették a babámat igy és komoly sárgaság lett belöle,két honap alatt jött helyre és persze a szopit elfelejthettük mert annyira legyengült h utána már képtelen volt szopizni...
Most a második babánál arra gondoltam h viszek magammal tápszert,és ha nem lesz tejcsi még és a növérek sem adnak tápit,akkor megetetem én titokban h ne éhezzen és ne gyengüljön le...szerintetek ez butaság lenne részemröl?
Akkor ugy látom a rossz tapasztalat nem csak nálam volt meg:(
Szerintem is a bababarátnak azt kéne jelenteni, h mindent megtesznek a baba érdekében, és ha az érdeke az h ne maradjon éhes,akkor segitenek neki tápszerrel...dehát sajna nem igy van.
Mellszivot is viszek mindenképp és igyekszem hamar beinditani a tejet,dehát nyilván ettöl még lehet h nem jön össze idöbem és csak kell az a tápi...rossz érzés lenne titokban, a növérek háta mögött adni neki, de ha ök nem lesznek segitökészek akkor nem fogok habozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!