Mire véljem, hogy lassan 1 éves lányom ma elfordult a cictől, amikor pedig "eröltettem" volna, akkor megharapott?
Figyelt kérdés
Este, éjjel és reggel szopott még rendesen, ma pedig nem kellett neki. Most választaná el magát? Vagy ha esetleg pár napos terhes vagyok azt már érezné?2010. máj. 22. 20:29
1/5 anonim válasza:
Egy évesen már nem kell neki szopni.Ilyenkor már a rendes étel jobban laktatja. Az enyém 9 hónaposan hagyta abba a szopást.
2/5 A kérdező kommentje:
Vacsizik is mindig rendesen fürdés előtt, és elalváshoz szokott szopizni, elég rendesen követelte eddig...
2010. máj. 22. 20:38
3/5 anonim válasza:
Igen ő ugy döntött h nem kell neki...ha többször előfodul,ne erőltesd.
4/5 anonim válasza:
Nekem is így választotta le magát. Nálunk a mensit érezte meg ennyire, gondolom akkor a terhességre is érzékenyek lehetnek :)
Én még egy darabig kínálgattam, addig meg fejtem, de már nem kellett neki többé :(
(8-9 hónapos volt ekkor, szerettem volna ha 1 éves koráig kihúzzuk)
Ha viszont terhes vagy, akkor talán jobb is így.
5/5 anonim válasza:
Én is így pont így jártam, amikor a fiam közel egy éves volt. Én is azt hittem, hogy terhes vagyok, így csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Pár hétre rá már jelentkeztek a tünetek is. Valószínűleg ő egyből megérezte a kistesót, csak a teszt még nem tudta kimutatni. Szerintem érdemes mindenképp tesztet csinálni, és ha negatív lett, akkor pár napra, hétre rá csinálni még egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!