Hogyan tudnam leszokatni 20 honapos fiamat arrol hogy mindig belem harapdaljon? Mar 2szer ugy megharapott hogy megmaradt a nyoma. De egyfolytaban probalkozik.
Figyelt kérdés
/2010. márc. 25. 11:57
1/3 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy nem szabad,mert neked ez fáj. Esetleg csinálj úgy mint aki sír, legyél szomorú. Vagy harapj vissza. :-))) Vicc volt. :-)
2/3 A kérdező kommentje:
En mar visszaharaptam de csak nevetett! Komolyan! !!
Probalom neki elmondani de nem akar a szemembe nezni, tudja hogy rosszat csinal!
2010. márc. 25. 23:54
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az enyém is csinálta. Egyszerűen a szájába raktam a kezét, és mondtam neki harapja meg. Ezt megismételtem vele párszor, egészen addig, míg le nem szokott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!