2 év folyamatos ikerszoptatástól tönkremennek a mellek?
A nővérem körülbelül 2 évig szoptatta az iker kislányait. A hozzátáplálás természetesen meg volt, a végén már csak este kellett nekik. Nagyon sok teje volt, szinte elfért volna még egy tejtesó is a két kicsi mellé. Ivott szoptatós teákat is, illetve ő úgy van, vele, hogy akarni kell, a terhessége alatt végig a szeme előtt tartotta, hogy neki márpedig lesz teje. Természetesen lett, nagyon örült(ünk) neki.
Azonban, bár sosem voltak nagy mellei, csak kb. egy B-s kosár, kicsit a lógósabbik fajtából, a tej miatt ugye szépen megduzzadtak neki. Fél évre rá viszont szinte elfogytak neki. Csak a bőr maradt meg neki. Fogyókúrázott is, hogy a terhesség utáni felesleg lemenjen. Én ugyan nem láttam, de a másik testvérem azt mondta, hogy majdnem sírva fakadt, amikor megmutatta neki...
Szerintetek a szoptatástól "mentek tönkre" neki a mellei?
Ha igen ez mivel lehetett volna elkerülhető? Ne ilyen hosszú ideig? Mert nem hiszem, hogy ez a természetes, hogy a szoptatás után dobhatja a kukába a melleit...
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szoptatós melltartót hordott.
Nem akartam a szoptatás ellen szólni, érvelni vagy sajnáltatni őt, mert így járt. Valóban vannak sanyarúbb sorsok, de mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Meg szerintem egy nő önértékeléséhez hozzájár az, hogy milyennek látja a saját testét...
Mindenki további szép nyarat, egészséget a porontyoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!