Mitől lehet ez?!? Folyamatos éhség.
5hós babámat szoptatom, már eszünk főziket is, de nem ez a lényeg.
miért vagyok farkaséhes állandóan? pl 3 nagy szelet kenyér és 2 pohár víz után is még rettentően éhes vagyok, de nem szabad túlzásba vinnem.szülés után első vérzésem 3hete múlt el.
nem tudom. a tejtermelődés miatt, h már több kell a babónak? vagy mi? :-D
akkor nem vagyok egyedül.állandóan csak ennék.már mindig tartok itthon háztartási kekszet,mert folyton érzem az éhséget,és azért egész nap meg nem akarok megállás nélkül "zabálni".de érdekes,mert nem igazából a főtt kaját kívánom,meg nincs is ugy semmi kifejezetten amit kívánnék,csak mindig ennék,igy szinte egész nap kekszet majszolok.fiam nekem is 5,5 hós ő is szopizik+tápis,meg kap már főzit is.mensim 2 hóval szülés után volt,azóta nem.érdekes,mert egész terhesség alatt nem voltam ennyire éhenkórász mint most.
érdekelne engem is h mitől lehet.
Egyetek több olyan ételt, ami nem csak üres kalóriákat hordoz (= szénhidrát-dús ételek), hanem főleg tápértéke van. Az előbbiek nem laktatnak és egyáltalán nem egészségesek, plusz hamarabb lesztek éhesek és így nagyobb az esélye az elhízásnak és a különböző betegségeknek is.
Nincs időm most listát írni, de ha rákerestek a témára, biztosan találtok ezerféle javaslatot. Nagyon ajánlom a reformkonyhát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!