Lehet hogy az éhség miatt nyűgös?
Figyelt kérdés
5hós kislányom nagyon rossz kedvű,nyűgi egész nap, szinte a kezemből sem lehet letenni. Csak kézbnen van el. Éjjel alszik, néha felkel eszik és vissza is alszik altatni sem kell. Nappal a cicin nyugszik me érzem is hogy jön a tej, néha bealszik rajta néha csak eszik és utánna jobb akedve de kb 30perc 1 óra múlva kezdődik minden előlről.Éhes lenne vagy nem jó a tej neki már nagyon el vagyok kenődve csak találgatok.2011. febr. 12. 19:24
1/6 A kérdező kommentje:
lehet nem tápláló a tej?Nem keresgél tátog. Néha ki is bukja amit evett.
2011. febr. 12. 19:27
2/6 anonim válasza:
Unatkozhat is, már sokminden érdekel egy ekkora babát, hidd el, lehet már vele játszani sok mindent. Kukucs játékot, könyvet mutogathatsz neki...és adj neki vizet esetleg, lehet szomjas.
2gyerekes anya
3/6 anonim válasza:
Ja, és nehogy abbahagyd a szoptatást, főleg, ha még bukik is, akkor bőven elég neki. Lehet, hogy sok is, próbáld lekötni, ahogy fentebb írtam, fájhat a pocija is, próbáld megpukiztatni.
4/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2011. febr. 12. 20:05
5/6 anonim válasza:
Ugyanez az én problémám is, 5 hónapos kisfiam extra nyűgös,tegnap egész nap 1,5 órát aludt két részletben, éjszaka is 1-2 óránként felébredt, de szopni se nagyon akart, nem tűnt éhesnek csak nyűgösködött.
Sajnos még nem jöttem rá miért viselkedik így, pedig úgy segítenék neki.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a baj az, hogy az Anyukák azt hiszik, hogy nappal is egész nap aludni kéne egy babának, pedig nem....még pici, de már akkora, hogy bőven le lehet kötni és le is kell...később még durvább lesz a dolog, amikor már csak egy rövidet alszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!