Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet tapszerrel etetni a 3...

Lehet tapszerrel etetni a 3 hetes babát és amellett szoptatni is?

Figyelt kérdés
3 hetes a babám. Eddig csak szoptattam és állandóan sír és éhes. Ma vettem tápszert ami már készen van csak meg kell melegíteni. A kérdésem az lenne hogy a babának nem árt ha tápszert adok napközben éjjel meg szoptatom?

2017. jún. 18. 19:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
29%

Te #17-es!

Csak a helyesírásra reagálnék,mert túl okosnak képzeled magad.

"ijen"=ilyen! Ly-vel írjuk!

Amúgy meg,nem mindegy neked hogy ki szoptat,és ki nem,vagy hogy,ki ad tápot,és ki nem! Foglalkozz magaddal,és a gyerekeiddel,ahogy olvastam,3 is van neked is.

Vagy tán' itt éled ki magad?

2017. jún. 20. 22:45
 22/22 F. Eszter ***** válasza:
90%

Artani nem art. Viszont a cumisuveg tobbszor okoz cumizavart, mint ahanyszor nem. Ez pedig fajdalmas szoptatashoz, nem kielegito gyarapodashoz, illetve a mell elutasitasahoz vezethet.

Ha vegyesen akarsz taplalni, akkor inkabb eloszor cici, aztan tapszer legyen a sorrend, ejjel nappal.

A tapit kaphatja a baba szopibarat eszkozbol is.

Ha kizarolag szoptatni akarsz, eloszor is tudni kell, eleg tejhez jut-e a baba. Megvan a heti legalabb 100-120 gr gyarapodas? Hany pisis es hany kakis pelusa van egy nap?

2017. jún. 21. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!