Ha az első gyermekemet csak pár hónapig tudtam szoptatni, akkor ez a másodiknál sem lesz másképp?
Persze! Csak nem azokra a tanacsokra erdemes hallgatni, mint az wlsonel, ha tovabb azeretnel szoptatni. Itt jol le van irva szinte minden, ami ahhoz kell, hogy minel tovabb tudj szoptatni:
Sok sikert!😊
12-es vagyok:
volt cumijuk de nem sokat adtam nekik oda hanem cicit adtam helyette inkább,cumisüvegbe csak fejtem legtöbbször. A kisfiam csak bimbókiemelővel tudott szopizni viszont a kislányomnak simán is ment. Ha kellett 10-20 percenként tettem őket mellre (pláne már a kislányomat mert vele már több tapasztalatom volt),de nem lett több a tejem :( Felváltva mindkét ciciből ettek egy evéskor de csak egyre kevesebb lett :( Mintha kimerültem volna tejileg. 3 hós korukra már csak 120 ml-t tudtak kiszopizni a kettőből meg ettől kevesebbet és ordítottak mert éhesek maradtak :( Csak szívták-szívták de alig jött már nekik. A végén már pótoltam tápszerrel aztán sajnos egyre többet kellett pótolni és egyre kevesebb lett a tejem így lettek végül csak tápisok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!