Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az első gyermekemet csak...

Ha az első gyermekemet csak pár hónapig tudtam szoptatni, akkor ez a másodiknál sem lesz másképp?

Figyelt kérdés
Vagy előfordulhat,hogy most jóval tovább tudok majd szoptatni?
2017. jún. 9. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Persze! Csak nem azokra a tanacsokra erdemes hallgatni, mint az wlsonel, ha tovabb azeretnel szoptatni. Itt jol le van irva szinte minden, ami ahhoz kell, hogy minel tovabb tudj szoptatni:

[link]

Sok sikert!😊

2017. jún. 9. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyerekemet 3 hónapig tudtam csak ,pedig a második ügyesebben is szopizott. Szerintem nálam ez genetika volt vagy nem tudom,szinte napra pontosan egyformán fogyott el a tejem mindkettővel,pedig igény szerint lettek szoptatva,mellette fejtem is,More Milk kapszulát is szedtem,bármit csináltam nem lett több tejem :(
2017. jún. 11. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es, mit jelent, hogy igeny szeint? Cumijuk, cumisuveguk, bimbovedo volt? Mennyit komfortszopiztak a cicin? Minden nyikkra kinaltad oket?
2017. jún. 11. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:

12-es vagyok:

volt cumijuk de nem sokat adtam nekik oda hanem cicit adtam helyette inkább,cumisüvegbe csak fejtem legtöbbször. A kisfiam csak bimbókiemelővel tudott szopizni viszont a kislányomnak simán is ment. Ha kellett 10-20 percenként tettem őket mellre (pláne már a kislányomat mert vele már több tapasztalatom volt),de nem lett több a tejem :( Felváltva mindkét ciciből ettek egy evéskor de csak egyre kevesebb lett :( Mintha kimerültem volna tejileg. 3 hós korukra már csak 120 ml-t tudtak kiszopizni a kettőből meg ettől kevesebbet és ordítottak mert éhesek maradtak :( Csak szívták-szívták de alig jött már nekik. A végén már pótoltam tápszerrel aztán sajnos egyre többet kellett pótolni és egyre kevesebb lett a tejem így lettek végül csak tápisok :(

2017. jún. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!