Járt már valaki igy? Az első gyermekemet gond nélkül szoptauam (kizárólag), annyi tejem volt, hogy több gyerek is jól lakott volna, egész 1éves koráig.
Nővérem az ikreit majdnem 2 éves korukig szoptatta, úgy hogy még egy gyereknek adott tejet, aztán a 7 évvel később szülte a 3. gyerekét, őt csak 3 hónapos koráig tudta szoptatni.
Ő sem tudja, mitől lehetett.
Próbáltál valami tejserkentő szert?
Nálam a Lactoherb tea is működik (bár max egy bögrével iszom/nap, mert ha többet ittam kicsit fájdogált a lányom hasa), illetve a fiamnál az urtica urens homeo bogyó is sokat dobott a tej mennyiségen.
Ezeket egyiket sem szedtem/szedem állandóan, csak ha úgy érzem, hogy kevesebb a tej, vagy ha épp a baba igénye növekszik.
Egy próbát megérnek!
Fogalmam sincs, mitől van ez, de nálam éppen fordítva alakult: elsőmet 6, másodikamat 9,5 hónapig szoptattam, és most, a harmadik gyerkőcöt még mindig: ő 20,5 hónapos.
Csak a hormonokra tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!