Ha az első gyermekemet csak pár hónapig tudtam szoptatni, akkor ez a másodiknál sem lesz másképp?
Elsot par hetig sikerult.
A masodikat 2 evvel kesobb 2,5 evig.
Semmit nem csinaltam maskent.a masodik elso perctol kezdve ugyesen,gyorsan szopizott.csaszar volt mindketto.
Első gyerek 4 hónapig szopott, sok mindent elrontottam (pl. hallgattam másokra), és ő se volt olyan ügyes.
Másodikat 18 hónapig, utána elválasztottam.
Sokat tanultam a hibákból, és ő is első pillanattól "profi" cicista volt. :)
Én az elsonel nagyon nehezen indultam be. Megis 1 eves koraig szoptattam. A huganal egybol omlott a tejem gOnyoruen es rengetwget a szopizott. 9 honapos koraba megis elapadtam.
annyi osszefugges lehet hogy ha 2 gyerek van nem tudsz ugy p9henni, nalam a nappalo alvas pl csak alom volt honappkig, mindkettovel sokat ejszakaztam, de a nagynal nappal tudta aludni, mig a kicsinel nem, mert nem egyszerre aludt a naggyal. Ea hat nyilvan ha nem alszol arra ramehet a tej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!