Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan apaszthatnám el az...

Hogyan apaszthatnám el az anyatejet?

Figyelt kérdés
Kislányom 110 mlt is meg tud enni/étkezés, kipróbáltuk, 10 ml jött le két fejésből. Mecsek teát, homeos bogyót szedtem 3 hétig, 3 hetes a kislányom. Párom erőltetné, hogy szoptassak, de elegem van ebből a macerából és látom a kislányomon is, hogy csak szívja, de nem nyel és nem lakik jól. Tippek, ötletek?
2017. máj. 30. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
De akkor ezt ird es ne azt hogy macera!!
2017. máj. 30. 17:55
 52/64 A kérdező kommentje:
Belefáradtam ebbe a tejes harcba..mindent megtettem és semmi..mellszívóval is alig jött le vmi..
2017. máj. 30. 17:57
 53/64 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy az anyatej a legjobb, engem az zavar, hogy párom is látja, hogy mindketten szenvedünk és erőlteti. Ha ömlene belőlem a tej, összeszorított foggal is szoptatnék..
2017. máj. 30. 18:00
 54/64 anonim ***** válasza:
15%
Majd ömleni fog, ha megtanulod. Kezdheted úgy, hogy 10 percenként szoptatsz a két óra helyett. Ezen már túl lennél rég....
2017. máj. 30. 18:16
 55/64 A kérdező kommentje:
Sógornőm mondta, h 2 óránként kell 40 percig.
2017. máj. 30. 18:23
 56/64 anonim ***** válasza:
83%

Én a félóránként, ha van rá igény és max 10 percig verziót hallottam. Mindenesetre sűrűbben és rövidebb ideig. Nekem lerágta az elején, de csak belejöttünk végül. A 3 hetes nagyon pici még, ha elkeseredett vagy, akkor keress szoptatási tanácsadót.

Nem igazán látom a valós érzelmeidet a dologban, egyik másik válaszod olyan, mint egy kamasz lánynak, aki szájal az anyjával, hogy nem érti meg, hogy ő még bulizni akar. Most meg bedobod az érző, megfáradt, reménytelen helyzetben lévő kismamát. Döntsd el, hogy mit akarsz, keress megoldási lehetőségeket, aztán csináld úgy és ne gyere ide vissza önigazolásért, vagy lelkiismeretfurdalás miatt.

2017. máj. 30. 18:32
 57/64 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, még egy hónapot adok a dolognak! Szopi, mérés, köv étkezés tápszer, és így tovább, addig, amíg azt nem látom, hogy van eredmény..
2017. máj. 30. 18:50
 58/64 anonim ***** válasza:
22%

Hát ezzel a módszerrel nem sokra mész...

(Amúgy azt mondják a mecsekben madársz@r van, úgyhogy nem a legjobb azt inni..)

2017. máj. 30. 18:59
 59/64 A kérdező kommentje:
Ha tudtok jobbat, mondjátok! Így tudom csak figyelni, mennyi tejem van, a pótlás meg kell, h gyarapodjon, mert egyelőre a tejemtől nem gyarapszik..
2017. máj. 30. 19:11
 60/64 anonim ***** válasza:
31%
Próbáld ki a köménymagos levest, van akinek bevált, hátha neked is segíteni fog.
2017. máj. 30. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!