Akik fejték az anyatejet szülés után, a baba mennyi idős koráig tudtatok annyit fejni, hogy ne kelljen tápszerrel pótolni?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból kifolyólag kellett fejni. Csak arra vagyok kíváncsi, kinek-meddig sikerült fejéssel azt a szintet fenntartania, hogy ne kelljen pótolni. ☺
Köszönöm a válaszaitokat!
2017. ápr. 16. 07:34
1/11 anonim válasza:
Minimális ideig, kb. 2 hétig és a hónap végére már egy étkezés se jött össze.
(Szar volt. Így lett 4 hónapos korára tápszeres.)
3/11 anonim válasza:
Születésétől fejtem, 5 és fél hónapos koráig. Még 7 hónaposan is anyatejes volt, napi 1200-1400 ml-t fejtem, így sokat tudtam fagyasztani.
4/11 anonim válasza:
Az első hét után lett elegendő tejem. Még csak 5 hetes, és elég neki.
5/11 anonim válasza:
8 hetig fejtem, szaporito fejes, aztan eleg lett. 2 eves, meg van tejem.
6/11 anonim válasza:
6 hónapos koráig. De hiába nagyon hamar átaludta az éjszakát én hónapokig keltem és fejtem éjjel is nehogy amiatt fogyjon hogy egyre ritkábban fejek.
8/11 anonim válasza:
Én hetedik hónapja fejek és megfigyeltem ha keveset iszom napközben akkor nehezebb fejni és tovább tart de majdnem mindig megvan a mennyiség. Első 3 hónapban napi négyszer fejtem és egy pohárral le tudtam fagyasztani, (utána márcsak 3x), ehhez most egy hónapja hozza kell nyúlnom mert különben kevés lenne. De hat hónapig elég volt mindig!
9/11 anonim válasza:
26 hónapos koráig. Soha nem kellett pótolni.
10/11 anonim válasza:
Kb. 1 hét után, vagy még annyi sem.
De ez arra vonatkozik, hogy a baba egyáltalán nem fogadta el mellből az anyatejet! Cumisüvegből igen, de már elég hamar rohamosan csökkenni kezdett a mennyiség.
2 hónapos korára teljesen elapadt, már akkor full tápszeres volt.
Most a 2. babát viszont 10 hónapja gond nélkül szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!