Jó vagy sem, ha hamar tér vissza a menstruáció szülés után?
Figyelt kérdés
Kinél hogyan alakult a menstruáció első menstruáció visszatérése után? Több hónap kimaradt? Rendszeressé vált? Hogyan befolyásolta ez a szoptatást?2015. dec. 15. 08:27
1/9 A kérdező kommentje:
És akiknél hamar visszatért a menstruáció, használtak-e onnantól rendszeresen mellszívót, hogy megmaradjon a tejük, vagy előtte is rendszeresen fejtek-e?
Mindenre kíváncsi vagyok, köszönöm!
2015. dec. 15. 08:28
2/9 anonim válasza:
Nekem az ötödik hét már menzesz volt.
Utána óramű pontosan jött meg.
Nyolc hónapig szoptattam, aztán orvosi okból apasztani kellett.de ment volna tovább is.
Nem fejtem, igény szerint szoptattam.
3/9 anonim válasza:
Szülés után 8 hétre megjött. Hasonlóan az élőzőhöz pontosan azóta minden hónapban. 15 hónapos a fiam, még szopizik. Nem kellett fejni. Bár amíg kizárólag anyatejes volt, a menzesz napjaiban nehezebben fogadta el a tejet, sokat sírt. Állítólag az íze más ilyenkor. De pár hónap után nem volt gond
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: én vérzésed alatt kevesebbet is evett a baba? Vagy kevesebb is volt a tejed? Vagy semmi ilyet nem tapasztaltál?
2015. dec. 15. 14:37
5/9 anonim válasza:
8hetre jött meg,eleinte sírt,de már abszolút semmi.Most lesz 14 hónapos és még szopik.
6/9 anonim válasza:
#3 vagyok: az első két nap (menzesz előtti nap és első nap) szenvedés volt. Sírt, és nehezen fogadta el a cicit. Utána nem volt gond. Kb 7 hónapos koráig tartott.
7/9 anonim válasza:
10 hónap múlva menstruáltam először, hatalmas kínok között...
És a szopit nem zavarta meg!
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, leírnád a nagy kínok alatt mit értesz? Görcsöltél? Nem akart erősebb vérzés jönni? Összevissza kezdtél menstruálni, vagy mik voltak a tüneteid?
2016. jan. 12. 13:40
9/9 anonim válasza:
Nem volt összevissza, normálisan visszaállt, csak a hosszú szünet utáni első volt nagyon görcsös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!