Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan apaszthatnám el az...

Hogyan apaszthatnám el az anyatejet?

Figyelt kérdés
Kislányom 110 mlt is meg tud enni/étkezés, kipróbáltuk, 10 ml jött le két fejésből. Mecsek teát, homeos bogyót szedtem 3 hétig, 3 hetes a kislányom. Párom erőltetné, hogy szoptassak, de elegem van ebből a macerából és látom a kislányomon is, hogy csak szívja, de nem nyel és nem lakik jól. Tippek, ötletek?
2017. máj. 30. 12:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 acelsziv ***** válasza:
37%
40. Aki a természet adta anyatej helyett szándékosan eteti táppal a babáját az minden csak nem kiegyensúlyozott. Ott bizony baj van a homloka mögött.
2017. máj. 30. 16:38
 42/64 anonim ***** válasza:
75%
Ertem 41-es, de nincs neki eleg teje es a baba ehes. Azt kellene felfogni, hogy nem vagyunk egyformak, ami az egyiknek oromet okoz az a masiknak macera, mondom ezt ugy, hogy en orommel szoptatok. Engem megnyugtat, na de nem is volt problema az elejen sem, volt tejem rogton es boseges. Ertsuk meg, hogy van akinek mar az is stressz, hogy ha csak ragondol. Nem kell rogton szaranyazni, messze van a szaranya fogalmatol a kerdezo.
2017. máj. 30. 16:45
 43/64 anonim ***** válasza:
14%
2017. máj. 30. 16:54
 44/64 anonim ***** válasza:
77%
En nem vitazom bele az egeszbe, en csak egy dolgot kerdeznek: miert szeretsz sterilizalni es mericskelni? :) Azt irtad: "szeretek sterilizalni es mericskelni". Mi abban az elvezet? En utalok, hatha mondasz par tippet ami vonzo ezekben a tevekenysegekben :)
2017. máj. 30. 17:05
 45/64 anonim ***** válasza:
70%
43-as vagyok, csak azért raktam be a cikket, hogy a tápszer nem ördögtől való.Persze jobb lenne ha anyatejet kapna a kicsi, de ezen senki ne húzza fel magát, a kérdező döntése.
2017. máj. 30. 17:14
 46/64 anonim ***** válasza:
56%
Én nem szeretek szoptatni, nem különösebben jó érzés, de ennek ellenére egyszerűbbnek találom. Vegyesen táplált volt mindkét gyerekem és nekem is az a tapasztalatom, hogyha az előírásoknak megfelelően készíti el az ember, nem keveri be előre, mindig friss és nem adja oda mégegyszer azt,amibe egy órája beleivott a baba,akkor elég nagy macera tud lenni. Nem igazán tudom elképzelni a 2-3 óránál hosszabb kimozdulást, esetleg autózást.
2017. máj. 30. 17:31
 47/64 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek. Ne menj be az oroszlán barlangjába, ilyen kihívó viselkedéssel, te is tudod, hogy megosztó a kérdés, főleg, hogy még tüzeled is a csapatot utána. Ha tényleg utálod a szoptatást, az bőven elég indok arra, hogy abba hagyd, de ezt nem kell senkinek megindokolnod. Nem kell bekamuznod, hogy nincs tej, vagy,hogy a babának ez a legjobb. Dönts belátásod szerint, a szoptatáson kívül úgyis rengeteg terület van, ahol anyaként helyt kell állnod, legyél ügyes más területen, akkor néhány hónap múlva mára csodádra járnak és nem megenni akarnak az anyatársak.
2017. máj. 30. 17:36
 48/64 anonim ***** válasza:
36%
En csak mindig arra gondolok ilyenkor hogy a fosos pelenkacsere is macera, azt sem csinalja az illeto?
2017. máj. 30. 17:42
 49/64 A kérdező kommentje:

Tényleg alig van tejem most is szoptattam fél órát, utána megevett 90 mlt. :(

Közben kapálózott. Sírt és karmolt. De ez megy szinte az elehétől.

2017. máj. 30. 17:53
 50/64 A kérdező kommentje:
Pedig az elején is 2 óránként szoptattam, ittam fél l mecsek teát minden nap, napi 5 homeos bogyót vettem be, fejtem és semmi..emellett 3 l víz, napi 5* kaja..
2017. máj. 30. 17:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!