Ti fejnétek tovább kisebesedett, ekcémás kezekkel?
Az ekcémára olyan krém kell, ami arra való, a "jó" kézkrém nem elég. Elvileg van olyan, amit szoptatás alatt is lehet használni, de ha nem tud a bőrgyógyász olyat írni, akkor vagy marad az ekcéma, vagy nem szoptatsz tovább.
Én már rég nem mosogatnék, csak kesztyűben, és igen, le kellett volna cserélni a szappant. A mosódiót a bébiholmikra nem javasolnám (igazából felnőttekre sem).
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Végülis megoldódott: a babám elkezdett szopizni, és utána már amúgy sem jön le semmi a mellszívóval, így csak akkor használom, ha nem akar mégse szopizni. A kezemre az ureás/carbamidos ápolókrém vált be, és persze fürdetővel mosok kezet, mosakszom. A mosogatószert babacuccokhoz valóra cseréltem, az nem kezdi ki a gumikesztyűt sem.
Az én szememben mindenki egy hős, aki feji a tejet a babájának, főleg, ha még a PIC-en is volt szegény, ahhoz képest az én gondom semmi.
De azt is megértem, ha valaki máshogy dönt. Nekem szerencsére megoldódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!