Lehet, hogy azért nincs sok tejem, mert undorodok a szoptatás gondolatától is?
Szuper, a lényeg, hogy neked minél kevesebb dolgod legyen, a gyerek meg aludjon.
Pihend ki magad, mielőtt jön a foga, mert akkor ha hányásig eteted, akkor is ordítani fog.
Szerencsétlen gyerek, hova született...
Nem akarok vészmadárkodni, de a fejés csak nagyon kevés anyukánál tartja fönn hosszú távon a tejtermelést. Persze, stimulálja a mellet, de a baba szívó erejéhez nem hasonlítható. Mint, ahogyan az a hormonális folyamat is hiányzik fejéskor, ami a szoptatásnál megvan, hogy sokaknak már a baba érintése, illata, a puszta látványa beindítja a tejét. Sok szoptatós anyukának a babája sírásától elkezd csöpögni a teje. Szval valóban köztes megoldás, mert tejet kap a babád, és nem kell szoptatnod, de én a helyedben nem kockáztatnám, hogy a kevesebb inger hatására apadjon a tejem.
Sztem egy anyának, akinek van teje, meg kellene tennie annyit a babájáért, hogy megpróbálja szoptatni. Nekem is nyavalygás szaga van a te sztoridnak. Valóban úgy tűnik, hogy egy a lényeg: a babád aludjon, "mint a tök" (ahogy te fogalmaztál), és ne kelljen vesződnöd a szoptatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!