Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Apadni kezdett a tejem?

Apadni kezdett a tejem?

Figyelt kérdés

3 hetes a babam.Eddig volt boven tejem,folyt is,feszult is a mellem.Par napja viszont nem csepeg,es amikor evett a babam akkor teljesen puha lesz.40-50 ml eszik mostanaba.Regebben 100at is evett.Ma pl mindket mellbol etettem mert az egxikbol mar nem jott semmi pedig nem sokat evett belole.

Az igaz h miota hazajottunk a korhazbol azota semmi etvagyam nincs.Alig eszek valamit egesz nap.Emiatt lehet ez?

Mit csinaljak ha elfogy?

2017. máj. 9. 11:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban is tudsz venni, de ha a gyerekorvos írja fel, akkor olcsóbb. A babát nem kell vinned, elég ha te, vagy a férjed, vagy bárki odamegy hozzá kérni receptet. Én mondjuk úgy voltam nyugodt, ha volt itthon egy doboz tápszer is, tej ide, vagy oda. Ne kelljen rohangászni ha mégis kellene. És ha pont éjjel marad annyira éhes, hogy reggelig ordít? Akkor inkább tudjak neki tápot adni. - Én így gondolom.
2017. máj. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!