Amikor kezdett apadni a tejed, mert megjött a menstruációd, visszaállt a normális termelés, miután elmúlt a vérzésed vagy teljesen elapadtál?
3 hós a babám
kinél hogy volt ez?
egyáltalán nem változott semmi?
csak azokban a napokban csökkent a mennyiség vagy utána már úgy is maradt?
volt olyan, akinek teljesen elapadt?
próbálkoztál szaporítani?
hogy változott az etetés? mi volt másabb?
szaporítok, próbálkozom, de szeretném tudni másoknál hogy alakult?
Dehogy apad el teljesen! :) Természetesen visszaáll, amint vége a menstruációnak. Na de nézzük a kérdéseidet sorjában:
Nekem 2-3 nappal mensi előtt már nagyon kevés, mensi alatt sem vagyok elájulva tőle, csak mikor vége van, akkor áll vissza normálisan.
De, változott, a fent leírtak alapján.
Előtte már csökken és csak a mensi végeztével áll be újra.
Nem apadhat el SENKINÉL emiatt a tej, csak csökken. (Amíg szoptatsz, addig mindig lesz tej.)
Próbálkoztam Laktoherbbel ilyenkor, de minimális eredménnyel. Gondolom a hormonokat nem lehet csak úgy leállítani, amik mensikor termelődnek.
Az etetés annyiban változott, hogy a fiam éhes maradt. Így ilyenkor mindig 2 ciciből etetek, úgy jön ki egy teljes adag, amit máskor egy ciciből szopott meg.
:)
nagyon köszönöm! sajna mindenképp pótolnom kellett szopi után, mert tegnap délben már csak 40ml-t tudott szopizni két ciciből! már 3-4 napja nem stimmelt vmi, de csak tegnap reggel jöttem rá, hogy éhes és kevés a tejem. akkor még 60-70mlket tudott szopizni, de délelőtt megjött a mensim (és akkor már tudtam, hogy ez a baj tutira, és emiatt csökkent) és délutánra szinte teljesen elfogyott a tejem.
megijedtem, hogy talán el is megy teljesen. most jócskán kevesebb, de két ciciből talán elég neki, mérem, ha már 90-et tud szívni, nem fogadja el a tápot. :-) csak persze előbb éhes lesz. de így legalább termelődik még..
örülök, hogy egyikőtöknek sem volt ebből végleges gondja...
és a következő hónapban már számítani fogok rá!
még egyszer nagyon köszönöm, azért más is írhat még tapasztalatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!