A fogyókúra miatt kezdett el apadni a tejem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy kevesebb a tejem. A 2 hete megkezdett fogyókúra miatt, vagy pedig kezdi magát elválasztani a kisfiam?2009. okt. 30. 21:51
1/13 anonim válasza:
Szoptatás alatt ne fogyozz,mert nem lessz tejcsid !
2/13 anonim válasza:
Szerintem a fogyókúra miatt.
Milyen fogyókúrán,vagy és hány hós a baba?
3/13 anonim válasza:
Nekem nem ment el a tejem a fogyókúrától.
4/13 anonim válasza:
Én nem fogyókúráztam, (sőt, anyukám tömött, mint egy libát, és híztam szoptatás alatt 5 kg-ot), és sajnos mégis elfogyott a tejem a 4. hónapra. :(((
5/13 A kérdező kommentje:
Nem vacsorázom és a reggelin kívül nem eszem fehér kenyeret.
20 kiló + van/volt rajtam.
Kisfiam 13 hónapos múlt.
2009. okt. 30. 22:11
6/13 anonim válasza:
A fogyókúra árt a tejnek, az biztos..
7/13 anonim válasza:
Ha vagy olyan szerencsés, hogy a 13 hós babádat tudod szoptatni, akkor megbecsülhetnéd annyira, hogy várj még egy kicsit. Ha eddig kibírtad, akkor azt a néhány hónapot is bírd ki, amíg még van tejed. Rajtam is 15 kg plusz van, szörnyen érzem magam, de a babám a legfontosabb, amíg szopik eszembe nem jutna még diétázni sem. Mellesleg az én fiam még csak 5 hónapos, és elég kevésa tejem, pedig eszem iszom rendesen....
8/13 anonim válasza:
Nem a fogyókúra. Ennyi idősen már nem. Kezd a kisfiad leállni!
9/13 anonim válasza:
lessz még leadni időd hidd el! első a gyerek.
10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tudom, hogy első a gyerek, és Ő is marad az első helyen. De az hogy mit érzek ennyi + kilóval, csak az értheti meg, aki már átélte. Eddig nem foglalkoztam vele különösebben, de mostanában nagyon sokan megkérdezik, hogy jön a második baba? És ez nagyon zavar.
Kisfiam már mindent eszik, a reggeli szoptatást sokszor nem is igényli. Azt esti a fontos neki, akkor meg elég a tejem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. okt. 31. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!