Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A fogyókúra miatt kezdett el...

A fogyókúra miatt kezdett el apadni a tejem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy kevesebb a tejem. A 2 hete megkezdett fogyókúra miatt, vagy pedig kezdi magát elválasztani a kisfiam?
2009. okt. 30. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ennyi idős gyereknek már csak a közelség miatt fontos a szoptatás.Szerintem nyugodtan folytasd a fogyókúrát,és ha elválasztja magát ilyenkor már az sem baj.Nagyon szerencsés vagy hogy eddig tudtad szoptatni.
2009. nov. 1. 07:09
 12/13 anonim ***** válasza:

szia.ne aggodj,kezdi elválasztani magat a kisfiad.én ugyan ebben a cipőben járok,mitha én írtam volna a kérdést.nalunk 12hónaposan kezdődtek ezek a "tünetek" és most már este sem igényli a kislányom(14hós) a szopit-bár tejem még lenne valamennyi-azért probálom "erőltetni"-de sokszor elfordúl v. megharap.nem a fogyokúra miatt van ez így,és pláne nem a fehér kenyér hiányától...

légy nagyon büszke,hogy ilyen sokaig tudod/tudtad szoptatni kisfiad.az a sok kg lemegy szép lassan,csak kitartás-nekem is megy.egy sorstárs.

2009. nov. 2. 14:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Mindenkinek kitartást kívánok. Kinek a szoptatáshoz, kinek a fogyókúrához!

2009. nov. 2. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!