Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy szülész-nőgyógyász ezt mondja?

Figyelt kérdés

Új orvosnál voltam, mikor megtudta hogy 13 hónapja szoptatok egyből megkérdezte hogy akarom-e hogy elapasszuk a tejet, miután mondtam hogy nem, tudom, hogy nem lenne tragédia ha már nem kapna több tejet, de nekünk ez így jó, plussz sikerélmény nekem, mivel az első babámat csak 4 hónapig tudtam szoptatni úgy, hogy az elejétől tápszert kapott, többször hangoztatta hogy ennyi idősen a szoptatás "bohóckodás", "semmi értelme", "anya és baba játszanak".

Ettől mi persze nem fogunk változtatni, de azért rosszul esett hogy szerinte ez "bohóckodás", és a mai napig képtelen vagyok felfogni hogy egy szülész-nőgyógyász hogy mondhat ilyet!

Ezen kívül is sok volt a negatívum és az ellentmondás a szavaiban, többet hozzá biztos nem megyek, csak félek nehogy megint befussak egy ilyenbe..

Volt már dolgotok ilyen orvossal? Mennyire általános ez a hozzáállás náluk?

2017. ápr. 4. 20:18
1 2 3 4
 31/34 jafnrétti ***** válasza:
80%

Akik a dokival értenek egyet: miért, ti hogy csináltátok? Egy éves korig szoptattatok, annak rendje módja szerinte, aztán az első szülinap után kész vége, nincs tovább?

Ja, nyilván nem, nem is szoptattatok egy évet. Akkor meg mit okoskodtok?

2017. ápr. 5. 21:20
 32/34 anonim ***** válasza:
69%
3 éves korig teljesen normális dolog a szoptatás.
2017. ápr. 6. 08:38
 33/34 anonim ***** válasza:
65%

22 hónapos a kisfiam és még mindig szoptatom. Az én nőgyógyászom is sajnos teljesen negatív ezzel kapcsolatban. Nagyon rosszul esett amiket mondott de engem nem érdekel nekem és a kisfiamnak is jó.

Sajnos hogy ilyen világot élünk, hogy a tehén tejet meg a tápszert tobbre tartják. Akinek van lehetősége szoptatni miért ne szoptathatna.

2017. ápr. 6. 17:15
 34/34 anonim ***** válasza:
52%

Mert

- elkapatod, elkenyezteted, a fejedre no

- o iranyit teged, akaratos lesz

- meg az eskuvojenis szoptathatod, de minimum erettsegin szopiszunetet kell kerned neki, hiszen sok ilyet lattunk mar

- eltorzul a kepe a nemi szerepekrol, ha kislany, homoszexualis lesz, ha kisfiu, odipusz-kompkexusos

- aki sokaig szoptat az szorong, pszichiater neni is megmondta a tv-be'

MUHAHA

13 honapja szoptato anyuka (cel ,,2 eveskorig, vagy azon is tul)

2017. ápr. 6. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!