Szerintetek normális, hogy egy szülész-nőgyógyász ezt mondja?
Új orvosnál voltam, mikor megtudta hogy 13 hónapja szoptatok egyből megkérdezte hogy akarom-e hogy elapasszuk a tejet, miután mondtam hogy nem, tudom, hogy nem lenne tragédia ha már nem kapna több tejet, de nekünk ez így jó, plussz sikerélmény nekem, mivel az első babámat csak 4 hónapig tudtam szoptatni úgy, hogy az elejétől tápszert kapott, többször hangoztatta hogy ennyi idősen a szoptatás "bohóckodás", "semmi értelme", "anya és baba játszanak".
Ettől mi persze nem fogunk változtatni, de azért rosszul esett hogy szerinte ez "bohóckodás", és a mai napig képtelen vagyok felfogni hogy egy szülész-nőgyógyász hogy mondhat ilyet!
Ezen kívül is sok volt a negatívum és az ellentmondás a szavaiban, többet hozzá biztos nem megyek, csak félek nehogy megint befussak egy ilyenbe..
Volt már dolgotok ilyen orvossal? Mennyire általános ez a hozzáállás náluk?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopt..
majd két év múlva elmész a dokihoz és akkor megmondja hogy ugye hogy ugye...hidd el, minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz
Mammográfiát akart csinálni, ezért mondtam neki hogy szoptatok, hogy mióta azt ő kérdezte.
Én márcsak azért sem tartom hülyeségnek mert pl 1 hónapja elkapott egy hányós hasmenéses vírust, vizet nem akart inni, az ételeket kihányta, egyedül a tej maradt meg benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!