Honan tudhatom hogy eleg tejcsit szopik a babam? Vagyis honan tudhatom hogy jol lakik e?
Figyelt kérdés
5 napja szuletet a kislanyom es kabe 1 fel orat szopik pedig nagyon sok tejem van.jol lakik e tole?ojan 4 orat alszik amiutan szopik2010. máj. 11. 22:19
1/7 anonim válasza:
Te sehonnan, mert olyan szinten állsz, ahol a HONNAN egy n-nel van, az OLYAN pontosjé és az ékezetet se ismered. Taps, hogy így van gyereked.
2/7 anonim válasza:
Ha elégedett, nem sír, nem izgatott és ilyen szép nagyokat alszik, akkor ne aggódj, jóllakik:) De látni fogod abból is, hogy szépen gyarapszik. Ha mégis sok tejed marad, lefagyaszthatod "ínségesebb" napokra.
3/7 anonim válasza:
"Kedves" első hozzászóló! Egy gyerek felneveléséhez, hála Istennek, nem kell egyetemi diploma. Egészen más erények kellenek hozzá, olyanok, amelyeknek Te, úgy vélem, híján vagy. Csak remélem, hogy Neked, ellentétben a kérdés megfogalmazójával, NINCS gyereked. Akármilyen is az ember viszonya a magyar helyesírás szabályaival, elismerést érdemel, ha a gyermekével kapcsolatos kételyeit megfogalmazza és segítséget kér, hogy a legjobbat adhassa a babájának. Kérlek szépen, másutt éld ki a frusztrációidat.
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt a gondom,amikor a kislányom pici volt.Én kölcsönöztem az első pár hónapra egy digitális mérleget és megmértem szopi előtt és után.De szerintem neked nem kell aggodnod,mert ha 4órát alszik,akkor biztos,hogy nem éhes.A felesleges tejet fagyaszd le,később nagyon jó lesz.
Örömteli babázást:-)
5/7 A kérdező kommentje:
koszonm szepen a segicseget.kedves elso azert irok ekezet nelkul mert romaniaban elek es it a bilenytyuzeten nincs ekezet es azert nem hejes az irasom mert roman iskolaban jartam magyarul irni olvasni egyedul tanultam meg gyerek koromban.en nem blamalast kertem hanem segicseget.
2010. máj. 12. 05:53
6/7 anonim válasza:
szia!Ha jól lakik,akkor megnyugszik,alszik.Ha nem,akkor nyugtalan.Etesd most minél többet,hogy termelődjön a tej,legyen több tejed.Mindig ellenkező mellből.(Én is romániai vagyok csak már áttelepültem,ne is foglalkozz az elsővel,remélem visszaolvasta és rájött,hogy mekkora b...)Írj nyugodtan privibe,ha segítség kell.egy 3 hónapos kislány anyukája
7/7 anonim válasza:
Az első "kedves" hozzá szólónak üzenem,hogy egy K...... NAGY TAHÓ,ja és remélem kitiltják az oldalról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!