Honnan tudhatom biztosan, hogy tápszer kell?
Ezt igazán soha nem lehet tudni, van aki akkor adna, amikor más nem.
Biztos jó mérted?
Nekem is csinált cifra dolgokat a mérleg.
Mennyivel született és mekkora súlyú most?
Ha mondjuk hetente méred, akkor célszerű ugyanaabban a napszakban mérni(pl evés előtt, vagy evés után),de mindig uyganakkor.
Én pl mindig vasárnapi napookon fürdés után, cicizés elüiőtt mértem
1.
Jelzi, hogy éhes?
Sír, nyűgös?
Az én gyrekeim ha éhesek volta, üvöltöttek.-)))
Érdemes lenni elmenni dokihoz, lehet más van háttérben, lehet pl valami felszívódási zavar....
Várj még egy mérést, lehet csak rosszul mérted.
Nem biztos, hogy pici a súlya, attól függ mennyivel született. Hetente méred ugye? Mérd meg következő nap ugyanabban az időpontban, mert lehet, hogy csak egy nagy adag kaki volt a mérés előtt.
Ha tényleg fenn áll az a nagymértékű fogyás, akkor irány a gyermekorvos, mert ez sajnos nem kevés.
Írd meg majd mi volt!
14:12-nek
4 kilóval születet lányom 16 hetesen csak 5730 gramm volt.
itt vagyok, de miért írtál nekem? ő szerintem meg, igaz nagy súllyal született, de keveset gyarapodott. de ha a kérdező babája mondjuk 2500 grammal született (tegyük föl), ahhoz képest is keveset hízott szerintem.
a gyerekorvos nekünk minimum heti 150 grammot mondott. (átlagban, nem feltétlenül minden héten)
hnekem meg a védőnő heti 80-100 grammot mondott, szó sem volt heti 150 grammról
És ez is visszaszámolt átlagot jelent
lehet egyik héten ne hízik, másikon meg sokat
azért írtam neked, mert ahhoz képest, hogy 4 kilóval született, nem hízott sokat, másnak simán van 7-8 kló babája.
pl: a fiam 4,4 kilóval született ő 16 hetesen már 7 kiló volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!