Honnan tudhatom, hogy elég-e a tejem? Nem bírok 24 órán keresztül szoptatni, már összeragadunk.
Mennyi idős is?
Ez egyébként az idő miatt is lehet ám... Tudom, hogy húzós, de te is tudod, hogy két választásod van: vagy kitartasz, vagy más praktikákhoz nyúlsz.
Igaz, utóbbiak sem biztos, hogy belekavarnak a szoptatás természetes menetébe, de ez attól függ, mit csinálsz, mit "kezelsz" vele és hogyan.
Tudni kéne, hogy miért sír ennyit, akkor közelebb jutnál ahhoz, hogy bele kell-e nyúlni vagy sem.
6,5 hetes.
Biztos közrejátszik a meleg is, de azért ez szerintem már nem normális. Nem tudom miért sír. Semmi tejterméket nem eszek, espumisan cseppeket adok neki hasfjásra. Lehet fáj valamije? Hiába sétálok vele, hiába paskolom a popóját, a karomban sem jó neki semmijen tartásban. Cumi nem kell neki. Most is épp elengedte a cicimet, fekszik egy kicsit a karomban, hátha kell még neki, aztán felemelem a vállamra büfiztetni, és ebben a pillanatban már megy is a sírás. Amúgy este jól alszik, reggel még sokat mosolygott is, de azóta csak sír folyamatosan.
6 hetes korában megnő a tejigénye, azért is lehet többet cicin, de lehet, hogy nem is éhes, csak nyűgös a nagy melegtől, lehet, hogy fája a hasa, mert nem kakilt és az is lehet, hogy túlette magát.
Nekem ami bevált, a több napig nem kakilás után: felforral majd lehűtött vizet adtam 1-2 teáskanállal, mivel addig még csak anyatejet kapott, az ismeretlen nedű "kipucolt" belőle mindent, és onnantól kezdve megnyugodott.
Ha minnél többet van cicin a picur, annál több lesz majd a tejed is kereslet-kínálat
Már áttörölgettem.
Most egy kicsit csendben van, nézelődik a kezemben. De ez sem a legjobb 32 fokban.
Pár kanál vizet adtam neki tegnap, de nem lett tőle kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!