Ha forralok fel vizet, az hány órán keresztül állhat el, ha nem adom egyből oda a kisfiamnak?
A babavizet nem issza meg, csak a forrakt vizet. Vagyis 2-3 hetesen adtam neki, néha. Azuóta nem, hogy hallottam, anyatejes babáknak nem kell adni. De most pár hét múlva készülünk egy hosszabb útra, s IC-vel mennénk, ahol nincs fülkés rész, s én nem vagyok az a fajta, aki előveszi a cicijét mások előtt. Eltakarni nehéz lenne, mert a fiam állandóan csapkod vagy rúgkabál szopi közben, s elég gyakran fel kell emelnem szopi közben, mert evés közben szokott büfizni. S ha nem veszem fel, sír. S csak így nyugszik meg, miután kijött a büfi. Mellette váltogatom a mellem, amit vonaton nehezen tudnék megoldani, hogy ne lássák a mellem. S nem hiszem merném csinálni.
Ezért gondoltam, forralnék fel, de mellette vinnék lefejzt anyatejet is, csak, ha szomjas lenne, lenne nálam tartalék víz is.
több órás lenne az út. Budapest-Záhony, s onnan még várni kell buszra, ami még plusz fél óra buszozás.
Elsőnek. A lefejt anyatejet cumisüvegből kapja.
Másodiknak: Az csak tartalék lenne, ha nem lenne elég neki a tej s míg haza nem értünk s megszomjazna útközben.
Termosztáskánk kettő is van, de nekünk se az olcsóbb, se a drágább nem vált be. Egy órát se bírd ki.
Így vettünk termoszt, s abból öntjük át a tejet a cumisüvegbe, az legalább a megfelelő hőmérsékleten tartja a tejet. Azt is próbáltuk, eddig az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!