Befelé forduló mellbimbóm van, hogy szoptassak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 09:24
1/4 anonim válasza:
Nekem is befelé forduló, én mindig megszívtam szoptatás előtt mellszívóval, az kifordította, és könnyen be tudta kapni a babám. És volt egy időszak, amíg bimbóvédővel szopott, de kb. 6 hetes korára megerősödött annyira, hogy elhagytuk a védőt. És egész nap hordtam a bimbókiemelőt.
2/4 anonim válasza:
Szia! Velünk is ez a helyzet. Én bimbóvédőt használok még mindig (3hós), és szerintem már ez is marad. Segít! Próbáld ki.
3/4 Vilcsianyuja válasza:
Igen, ne csüggedj, hanem használj bimbóvédőt szoptatáskor, és ne lepődj meg, ha a baba nem tudja kiszívni teljesen, a maradékot fejd le, aztán legközelebb add oda neki cumisüvegből. Vagy pohárból, ha nem szeretnéd cumisüvegből etetni. Nálunk legalábbis nagyon nem lakott volna jól a porontyom bimbóvédővel, ezért amíg az el nem hagyhattuk, nálunk is ez ment. De tényleg megerősödik annyira a mellbimbó, hogy el lehet hagyni a bimbóvédőt. Mi 1-1,5 hónapos korától kezdve csak natúr szopizunk, már nem is nagyon fogadja el a cumisüveget. Most 5 hónapos a lányom.
4/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is befelé forduló a mellbimbóm,de csak a jobb oldali.A kórházban nehezen akarta a lányom elvenni,csak sírt mikor az került sorra.Aztán bejött a doktornéni megnézni hogyan esznek a babák,és akkor ért a meglepetés!Rácsípett az amúgy is fájó bimbóudvarra és betolta a gyerkőc szájába az egészet.Elcsípte és már szívta is!Utána én is mindig így csináltam,persze úgy hogy ne fájjon.3 hónapos a lánykám és már nincs ilyen gondunk,mert a sok szopizástól már nem befelé forduló,hanem kint van úgy mint a másik.Ja és ebben a ciciben kb. 2x annyi tejem van mint a másikban,pedig fordított volt a helyzet az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!