Elfogy a tejem? Pedig még hordják is tejgyűjtőbe, de ma már a szopi utáni lefejtet is oda kellett adni a babámnak, mert addig sírt még nem evett 240-et. Most lesz holnap 2 hós.
Figyelt kérdés
Mi tévő legyek?2010. máj. 6. 20:46
1/6 anonim válasza:
Etesd a gyereked előbb, és csak annyit adj le, ami tényleg megmarad. És ne stresszelj szerintem, mert az nem segit. Csak természetesen :)
2/6 anonim válasza:
Persze, első a baba!
Szerintem az normális, hogy már nem termelsz "megamennyiséget", mert igény szerinti szopi esetén beáll a kereslet-kínálat, és ha nem fejsz non stop, akkor előbb utóbb annyi lesz, amennyi a babádnak kell.
Az is szép, hogy eddig leadtad gyűjtőbe!
(Persze értesítsd őket, hogy ne jöjjenek hiába, ha már nincs pluszod)
3/6 anonim válasza:
Dehogy fogy el...a kicsinek nő az étvágya,és végül is tényleg ő az első.Lesznek majd gyengébb napok is amikor alig kér ,és lesz majd hogy úgy érzed üres a cicid és azért sír mert éhes.Amíg szopizik,tejcsi lesz.A mennyisége pedig a te szervezetedtől,a baba étvágyától függ.Idővel viszont(kb.a baba egy éves kora körül) a tej mennyisége ,minősége drasztikusan megváltozik de ha szoptatsz akkor fenn tartod a tejelválasztást.
4/6 anonim válasza:
Szoptass, fejj, szoptass, fejj :) Nem lesz gond, csak ne idegeskedj! :)
5/6 xStefix válasza:
Szerintem mostanában van nála a 6 hetes fejlődésbeli ugrás. (Nálatok azért később, mert a fejés miatt eddig megvolt a túltermelés - mostanra fogyott el az általad "gyártott" plusz tej.)
Egy időre hagyd abba a leadást és szoptasd őt minél gyakrabban (éjjel is!), hogy újra több legyen. Lesz még többször ilyen átmeneti időszak, amikor egyik napról a másikra nő meg az igényük. Mindig így érdemes eljárni.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget,nyilván az idegesség is rárakott egy lapáttal,mert éjszaka egyedül voltam,párom dolgozott.ugy néz ki visszaállt a tejmennyiség.
2010. máj. 9. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!