Akkor most kinek higgyek?
Teljesen egyetertek az elottem szoloval!
2 gyerekem van es mind a kettot egy evig szoptattam (is) .
4 honapos korukig nem adtam mast mint anyatejet. Aztan johet a lassu hozzaszoktatas! Majdnem fel eves lesz igy a gyerek , mire eljutsz odaig hogy ki lehet valtani az egyik szopit valamilyen pepes etelre.
Három és fél hónaposan már ellehet kezdeni,csak ma ez már nem divat. Ami fontos: legalább 6 hósan elkell kezdeni a hozzátáplálást ( persze ha van elég tejed),mert 6 hó után az egészséges fejlődéshez már nem elég,ha CSAK anyatejet kap a baba.
Én mindhárom gyerekemet 3,5 hóig csak szoptattam,és akkor kezdtem meg a hozzátáplálást.
a legújabb kutatások szerint hat hónap. Mondjuk mi 5 hónapoan már adtunk tejpépet mert nem volt elég a tej.
De gyümölccsel egyébbel kivártam a hat hónapot. Nem láttam értelmét, hogy előbb adjak, mert úgy gondoltam az esélyét sem adom meg, hogy esetleg azoknk a túdosoknak van igaza akik a hat hónapot mondják.
De azt mondta csecsemőorvos barátnőm (aki egyébként szintén kivárta a hat hónapot), hogy kétszer se mondja tíz év múlva majd azt mondják mekkora bajt csináltunk azzal hogy kivártuk. Mert az orvostudomány márcsak ilyen. Egyébként mikor kezdte az egyetemet 4 hónap volt, mire szakorvos lett hat hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!