Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek higgyek? Nőgyógyásznak,...

Kinek higgyek? Nőgyógyásznak, vagy az internetnek?

Figyelt kérdés

Azt mondta a nőgyógyászom mikor elmeséltem, hogy 1 éve várunk a babára és szinte minden nap együtt vagyunk, így ha van peteérés tuti elkapjuk, hogy 2 év után szokták kivizsgálni a párokat.

Valamint mikor kérdeztem az ovulációs tesztekről, hőmérőzésről, csak legyintett egyet, s annyit mondott, szedjek E vitamint, meg szeressük egymást önfeledten a férjemmel, ne pedig a babán rágódjak, hogy miikor jön.

Jó, ez utóbbival egyet értek de hogy se a hőmérőzésnek, se az ovutesztnek nincs értelme?

Meg én azt hittem 1 év után már elkezdenek kivizsgálni főleg, hogy már 30 éves vagyok.

ti ezekről mit tudtok?

2011. szept. 26. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy gondolom, keress egy másik nőgyógyászt aki tényleg komolyan vesz.

Mibe került volna neki ha elvégeznek rajtad és a párodon is pár vizsgálatot??!!!

Persze, neki tök mindegy. De nektek nem!!!!

2011. szept. 26. 20:28
 2/14 Tom Benko ***** válasza:
38%
Igaza van.
2011. szept. 26. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Hivatalosan ket ev utan minositenek egy part meddonek. Az mas kerdes, hogy manapsag a legtobb orvos egy ev utan tenyleg elkezd vizsgalodni.

Persze megertelek, hogy egy ev utan turelmetlen vagy. A kolleganom 32 es masfel ev utan tudott csak teherbe esni. Ez sajnos a korral jar :(((

Ha megnyugtat, akkor kezdj homerozni, es a tobbi, bar ez tudatalatt azt fogja sugallni a testednek, hogy valami baj van, es nagyobb az esely ra, hogy mar csak azert sem fogsz psziches alapon teherbe esni. En a helyedben fel evet meg termeszetesen probalkoznek, mindenfele megfigyeles, es fejenallas nelkul :)

Sok sikert nektek!

2011. szept. 26. 20:34
 4/14 A kérdező kommentje:

Elkéstél a tanáccsal, már fejenállok :))

Meg hőmérőzök, ovuteszt, E vitamin, méhpempő.

Azért csodálkozom, mert itt mindenütt azt olvastam, 1 év után foglalkoznak az emberrel.

Muszáj leszek ezek szerint magánorvosra pénzt költeni :(

2011. szept. 26. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Valószínű akkor engem is azért kezdett kivizsgálni a doki azonnal,mert magán úton mentem. Viszont ha valóban minden nap szeretkeztek,akkor én előbb megpróbálnám a 2napontait.
2011. szept. 26. 20:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Igaz, azt el is felejtettem, ha minden nap egyutt vagytok, a parodnak nincs annyi spermaja, ami elegendo lenne a megtermekenyiteshez, jobb azokat "erlelni" egy darabig!
2011. szept. 26. 21:00
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó 2 hónapban úgy voltunk együtt, hogy csak 2 naponta.

Érzem, hogy valami nem stimmel.

2011. szept. 26. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyrészt igaza van a nőgyógyászodnak, hogy ne stresszeld magad. Az sem jó, ha nagyon rágörcsölsz a témára, bár megértelek, mert már 1 éve próbálkoztok.

Esetleg megpróbálhatod azt, hogy elmész egy másik dokihoz, és azt mondod neki, hogy nem egy, hanem több éve sikertelenül próbálkoztok, hátha így gyorsabban elküld vizsgálatra.

2011. szept. 26. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem válts nőgyógyászt.1év után már elszokták küldeni a párokat kivizsgálásra.

és igenis jól tud jönni az az ovu teszt!

sok sikert a babagyártáshoz..!!

2011. szept. 26. 21:13
 10/14 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Nemrég olvastam egy táblázatban itt a neten, hogy egy év alatt 100 nőből 85 teherbe esik védekezés nélkül. Ha neked nem sikerült ennyi idő alatt, akkor szerintem nincs mire várni, érdemes elkezdeni a kivizsgálásokat. Persze a dokiknak mindegy. :-/

Én nem a hőmérőzést és ovutesztet ajánlom, hanem egy rendes kivizsgálást. Hiába méred a hődet, ha mondjuk el van záródva a petevezetéked, vagy a pároddal van gond.

Igazság szerint én már az első próbálkozás ELŐTT kivizsgáltattam volna magam, ha engedték volna, ha másért nem, hát azért, hogy tudjam, nem hiába reménykedem...

Biztos nem a korod miatt van még, annyira nem vagy öreg. :-)

Szerintem keress normális dokit, aki hajlandó kivizsgálni, főleg ha úgy érzed, valami baj van. Mi nők elég gyakran megérezzük, ha valami nincs rendben.

A hőmérőzésről és ovutesztről én azt gondolom, hogy ha gond van, akkor ezekkel nem fog feltétlenül kiderülni. Ezek akkor jó módszerek, ha tényleg minden rendben van, és csak időzíteni kell.

2011. szept. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!