Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek higgyek? Nőgyógyásznak,...

Kinek higgyek? Nőgyógyásznak, vagy az internetnek?

Figyelt kérdés

Azt mondta a nőgyógyászom mikor elmeséltem, hogy 1 éve várunk a babára és szinte minden nap együtt vagyunk, így ha van peteérés tuti elkapjuk, hogy 2 év után szokták kivizsgálni a párokat.

Valamint mikor kérdeztem az ovulációs tesztekről, hőmérőzésről, csak legyintett egyet, s annyit mondott, szedjek E vitamint, meg szeressük egymást önfeledten a férjemmel, ne pedig a babán rágódjak, hogy miikor jön.

Jó, ez utóbbival egyet értek de hogy se a hőmérőzésnek, se az ovutesztnek nincs értelme?

Meg én azt hittem 1 év után már elkezdenek kivizsgálni főleg, hogy már 30 éves vagyok.

ti ezekről mit tudtok?

2011. szept. 26. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom,hogy 1 év után már elkezdik a kivizsgálásokat...mi a 3. babára készülünk,és le kell nyugtatnom magam-hogy ne parázzak-mivel ez a 2. hónap,és úgy néz ki,megint megjön a mensim(az első két gyerek elsőre összejött,ám már nem vagyunk "ifjak",39 évesek vagyunk)
2011. szept. 26. 21:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Azt hiszem elmegyek magándokihoz.

Azért is aggaszt a 30 évem, mert 2-3 babát tervezünk nem csupán egyet.

2011. szept. 26. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem muszály magándokira váltani, menj el egy másikhoz és mondd, hogy két éve próbálkoztok. A többiek leírták nagyjából ami nekem is eszembe jutott. Én 32 vagyok, 30 évesen kezdtünk el lombikozni, addig állandóan próbálkoztunk mindenfélével, először otthon, majd clostyztak, majd megint várni, aztán beleuntunk és elmentünk egy meddőségibe. Petevezeték elzáródásom volt, 4 év próbálkozás teljesen fölösleges volt!

A hőmérőzést viszont felejtsd el. Nekünk a meddőségin is csak nevettek rajta....

2011. szept. 27. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keress fel egy meddőséggel foglalkozó intézetet.

én nőgyógyászom is a hőmérőzést ajánlotta csupán, nem nyugodtam bele, elmentem , kiderültek a problémák, ma a lombiknáltartunk, hamarosan kezdünk.

1 év váraskozás után ne várj tovább, vágjatok bele.

2011. szept. 30. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!