Fontos hogy legyen mellszívóm?
Tényleg nem létfontosságú, de sok esetben jó ha van. Ha bizonytalan vagy a vásárlást illetően, akkor várd meg amíg megszületik a baba, beindul a tejed és akkor eldöntöd, hogy kell-e egyáltalán fejned, ha igen, akkor tudsz-e kézzel.
A legtöbb kórházakban úgyis van kézi és elektromos mellszívó is, amelyeket ki lehet próbálni, használni lehet. Ha találsz jó árban, vagy határozottan mellette döntesz, vagy esetleg ismerősödtől kapsz kölcsön, akkor persze már viheted a tiedet is.
Én Medela mini-t vettem, elektromosat, mert jó árban találtam használtat. 33. hétben vagyok, tehát fogalmam sincs, hogy gyakorlatban lesz-e rá szükségem, de ha nem, akkor eladom ott, ahol vettem.
Azt a márkát nem ismerem, amiről te írtál.
Szia! Előre tényleg ne vegyél. Nem tudsz valakitől kölcsön kérni, ha szükséged lesz rá?
Nekem elég kicsi a cicim, így nem sok tejcsi fért bele, de volt bőven. Így fejnem kellett a 4. naptól. Én kézzel kezdtem el, de 2hónap után kaptam kölcsön Avent kézi mellszívót. Az már nagyon egyszerű volt, a kézi fejés mellette gyötrődés. Másikat nem is próbáltam, az Aventos nekem bevált.
Én vettem még a szülés előtt és nekem nagyon jól jött, hogy volt, mert szülés után 3 nappal iszonyatosan "bedurrant" a mellem, a kisfiam viszont nem szopizott eleget, így muszáj volt fejnem.
Persze ha nem akarsz előre venni az is jó megoldás, ha kinézel egyet a boltban és ha szükség van rá elküldöd érte a párod, vagy valakit. (Nekem Avent van.)
Én sem akartam venni, főleg nem tízezrekért nem , mert mondjuk ha nem lesz tejem...
Megbántam , már a kórházban kellett volna. Annyira feszültek a melleim, hogy csillagokat láttam. Aztán párom rohant itthon gyógyszertárba...
Mi is csak egy 3000 ftos kézi vákumos huzogatóst vettünk, de tökéletes lett. Szeritnem legalább egy ilyesmit szerezz be, és majd meglátod, hogy elég-e, kell-e másik, mi hogy alakul. És ezt vidd be a kórházba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!