Mit csináljak, hogy a kifőzés után ne legyen a mellszívóm, és az aventes üvegek ilyen fehéres színűek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 18:25
1/6 anonim válasza:
Nekem is ilyenek lettek, mert kifőzés után kitettem őket száradni és kész.
Amióta nem kiteszem, hanem lábasból való kivétel után azonnal eltörlöm őket egy tiszta pelivel, semmi bajuk nincs.
2/6 anonim válasza:
Ecetet vagy citromlevet kell tenni a vízbe mikor főzöd...
3/6 kisnita válasza:
Én is ecettel főztem ki. Nyugi nem lesz ecet szagú vagy ízű tőle.
4/6 A kérdező kommentje:
és mennyi ecetet kell a vízbe tenni? pár csepp, vagy több?
2011. jan. 18. 18:41
5/6 anonim válasza:
én citromlével szoktam. fazék víz és egy "löttyintés" citromlé. érzéssel, nem túl sokat.
6/6 anonim válasza:
Desztillált vízben a legjobb kifőzni, de az igencsak költséges :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!