Rossz az aventes mellszívóm?
Figyelt kérdés
Elég sokat használt aventes kézi mellsízvóm van, minden alkatrésze hibátlan elvileg, nincs megtörve, elszakadva, elrepedve, mégis azt érzem, hogy nem szív rendesen. Létezik esetleg, hogy szimplán elkoptak az alkatrészei?2009. dec. 1. 11:19
1/4 anonim válasza:
Az enyémnek a csillag membrán öregedett el azért nem volt vákum. pár száz forinttért lehet venni az avent magyarországi forgalmazójától. Pontosan nem tudom a címűket,de ha rákeresel itt a neten,akkor bizti kidobja! :)
2/4 anonim válasza:
szerintem is azzal lehet a gond, de nekem adtak hozzá pár db tartalékot, ki szoktam cserélni.
3/4 anonim válasza:
Az a fehér "tölcsér" formályú alkatrésszel lehet gond. Nekem is az fáradt el és nem tudott vákumot csinálni. Így alig szívott. Kicseréltem egy másikra és tökéletes.
Címet írok:
Pro – mama Kft
Dorozsmai u. 52
1142 Budapest
Tel. 06 1 363 29 03
4/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszi lányok, holnap megkeresem őket. Reméljük az a baj.
2009. dec. 1. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!