Hogyan apasszam el a tejemet?
Nem tudom hogyan tápláltad eddig, de én a helyedben biztos próbálkoznék még a szopival, ismerek olyan babát, aki 5 hetesen "tanult meg" szopizni, és olyat is, akit az örökbefogadó anyjának sikerült szoptatnia néhány hónaposan.
Ha meg végképp nem megy, akkor fejjed, és úgy add neki (amíg csak lehet) hiszen még nagyon pici, nagy szüksége van az anyatejre!
A fejéssel simán fenntartható, sőt növelhető a tej mennyisége a baba igényeinek megfelelően. Egy hónap az semmi. Én 2 és fél hónapos koráig küzdöttem, meg is lett az eredménye. De ha unod, akkor nincs mit tenni. Én azért nem untam, mert a legjobbat akartam a babának. Ha van tejed, akkor miért nem próbálod inkább szaporítani?
Használj urtica urens 30ch-t, az apaszt. De azért még kicsit próbálkozhatnál, ne add fel ilyen hamar. Több kitartást, és meglesz az eredmény.
Ne add fel,hisz a Te tejed a Te babádnak termelődik,az ő igényéhez igazodik. Nem kapja be,vagy mi a baj? Nem akarok senkit megbántani,de a tápszeres babák olyan mű-pufik....a védőnőnél mindig hallgatom,kinek mennyit hízott a táptól,ezen versenyeznek,hogy tömik szegény babákat....
Még ha 1 dl-t fejsz is le,és azt adod neki,az is jobb,mintha csak tápot kapna...
Hamar meguntad!!!
Én 10 hónapig fejtem mert nem volt mit bekapnia szegénykémnek. És így is még tele volt a fagyó 40 liter tejjel, szóval az aki csak fej hülyeség hogy úgy kevesebb lesz neki. Nem erre kell fogni, de ha inkább tápszerezni akarod az a Te döntésed, én biztos nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!