Használt egyáltalán valakinek az Urtica Urens 5ch tejszaporításra?
Szia!
Én szedtem,lett tejem 8,5hós a babám és még mindig szoptatok.Nem tudom,hogy a bogyótól lett több vagy amúgy is lett volna...Nem mertem jó ideig abba hagyni mert féltem kevés lesz a tejem.Ittam teákat is, de már jó ideje csak vizet iszom, de az sincs meg a 3 liter.
Szia!Nem tudom,hogy mivel fogok neked segíteni..de én előbb szedtem a bogyót,majd ittam maláta nektárt,aztán sok narancslevet..és szerintem,ami nekem a leginkább bevált,az a laktoherb tea volt..most 10 hónapos és még mindig szoptatok!A teáról annyit,hogy édeskömény van benne,szerintem az a tejszaporító!Pár hónapja fájt a hasam,ittam pár bögre édesköményteát és pár napra több lett a tejcsim..Ártani nem árt!A bogyót viszont ne vidd túlzásba,mert az ellenkező hatást is elérheted vele!
Sok tejcsit!
Nekem is bevált az urtica. Napi 1x5 bogyót fogyasztottam belőle a szülés után 2 hónapig.
Persze mellette rengeteg folyadékot is ittam.
Már jó ideje nem szedem a bogyókat, de szerencsére a tejcsi mennyisége elég a 10 hónapos lánykámnak.
A legjobb tejszaporító nálam a dinnye és az ananász volt. Utána majd kidurrantak a melleim másnap :-)
Én is szedem, naponta 1-2 szer 5 golyócskát. Meg sörözöm (citromos gössert, 2%-os) is esténként :)
Nekem is van tejem. Lehet, amúgy is lenne, de ártani nem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!