Milyen extrém helyeken szoptattatok már?
Mit jelent az extrém?
Szoptattam parkolóban az autónkban, páran be is leselkedtek és kórházban a folyosón. Igyekeztem félrevonulni amennyire csak lehet, de nem mindig sikerült. Nálunk sajna nincs kialakítva helység a szoptatásra, még a gyerekorvosok rendelőjénél sem és én ezt nagyon hiányoltam akkoriban.
Ja, strandon is szoptattam.
Extrém: a temetőben.
Temetésen voltunk és nagyon elkezdett sírni, hogy éhes. Elvonultunk a sírok között egy padra. Apa meg őrködött, hogy ne jöjjön senki :-D
Azt viszont én sem értem, hogy gyerekorvosnál, védőnőnél, kórházban miért nincs ilyen hely.
Mikor a gyerekemmel Pécsett voltunk a sebészeten, csaak ki-be járt mindenki, apukák is, én meg ott szoptattam. Éjszaka, amikor kimentem a folyosóra szoptatni, akkor meg az éjszakás nővér szólt be: hogy "meglátnak a biztonsági őrök és mit fognak szólni.
Eleve is a beteg gyerekeknek jobb a tápszer mert az táplálóbb!"
Hát kiakadtam! hogy egy egészségügyis mondja, hogy az anyatej semmire sem jó, csak pénzspórolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!