Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen extrém helyeken szoptat...

Milyen extrém helyeken szoptattatok már?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Mi az extrém? Én vonaton és buszon is szoptattam már. A vonattal messzire mentünk, a busz meg késett és ezért éhezett meg a babám.
2010. ápr. 28. 09:25
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Mit jelent az extrém?

Szoptattam parkolóban az autónkban, páran be is leselkedtek és kórházban a folyosón. Igyekeztem félrevonulni amennyire csak lehet, de nem mindig sikerült. Nálunk sajna nincs kialakítva helység a szoptatásra, még a gyerekorvosok rendelőjénél sem és én ezt nagyon hiányoltam akkoriban.

Ja, strandon is szoptattam.

2010. ápr. 28. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
repulon
2010. ápr. 28. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Extrém: a temetőben.

Temetésen voltunk és nagyon elkezdett sírni, hogy éhes. Elvonultunk a sírok között egy padra. Apa meg őrködött, hogy ne jöjjön senki :-D

Azt viszont én sem értem, hogy gyerekorvosnál, védőnőnél, kórházban miért nincs ilyen hely.

Mikor a gyerekemmel Pécsett voltunk a sebészeten, csaak ki-be járt mindenki, apukák is, én meg ott szoptattam. Éjszaka, amikor kimentem a folyosóra szoptatni, akkor meg az éjszakás nővér szólt be: hogy "meglátnak a biztonsági őrök és mit fognak szólni.

Eleve is a beteg gyerekeknek jobb a tápszer mert az táplálóbb!"

Hát kiakadtam! hogy egy egészségügyis mondja, hogy az anyatej semmire sem jó, csak pénzspórolás.

2010. ápr. 28. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Római Szt. Péter Bazilika tetején, lányom 7,5 hónapos volt.
2010. ápr. 28. 13:21
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Autóban rendszeresen. De egyszer Győrben az Árkádban a Burger King étkező részén egy sarokba elbújva.
2010. ápr. 28. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
A kozmetikusomnál. Nem volt más választás, úgy ordított a gyerek. Szerencsére régi az ismerettség, nem volt gáz, de közben a festék fel volt kenve a szememre, így "vakon" szoptattam! :-)
2010. ápr. 28. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Az előttem író ismerős, kozmetikusnál befestett szempillával sikerült nekem is.Kocsiban, mélygarázsban rendszeresen, parkban padon, wc-ben, és tegnap egy bevásárló központ elsősegély szobájának az ágyán.
2010. ápr. 28. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Próbafülkében- annyira sírt szegénykém... Egyébként sokszor autóban, volt játszótér, strand is.
2010. ápr. 28. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire gondolsz. De én ahol megéhezett megszoptattam. Parkoló, park, erdő(nyaraláskor).
2010. ápr. 29. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!