Tápszerrel pótolom az anyatejet minden szopizás után. Le tudom erről szoktatni a két és fél hetes kisfiamat?
Sziasztok! Eléggé félresikerült az anyatejes táplálás a kisbabámnál, mivel nagyon nehéz szülésem volt és az első bő egy hétben le voltam gyengülve, a baba is hányós volt még a kórházban, így ott nem nagyon tudtam szoptatni. Mikor jöttünk haza, kiváltottam a tápszert, mert nagyon stesszes is voltam emiatt, szóval az elejétől kapta a pótlást. Egy hetes kora körül megpróbáltuk az igény szerinti szoptatást, csak este tápszereztem, ment is három napig, a tejem is szaporodott, de egyre nyűgösebb lett, aztán másnap amikor jött a védőnőm, azt mondta, hogy tápszerezzem csak, pedig már 40 ml simán kijött a mellemből. Nagyon megbántam, hogy hallgattam rá, mert az egyik mellemet már el sem fogadja, a másikból is csak kevés ideig szopizik. Fejek, de a tej mennyiségem csökken. Visszafordítható még ez?
Elnézést a sok helyesírási hibáért, csak közben a picivel is foglalkozok.
Itt lehet rendelni, de gondolom boltok is árulják, lehet hogy olcsóbban is, de szerintem Vaterán töredékéért lehet kapni használtan (kifőzöd, semmi baja nem lesz), de ezért is érdemes a tanácsadóval beszélni, mert amennyire tudom, kölcsönözni is lehet...
Na, csak sikerül még neki szopiznia egy keveset az egyikből, viszont fejni meg sokszor időm nincs. Elég sokat fent van a picim, ilyenkor igényli a törődést. Este ugyanez. Nem az az eszik, alszik baba. Már egyre kevesebb a tejem, amíg van adom neki.
Köszönöm a hozzászólásokat! Minden jót nektek anyucik! ;)
Persze, ne csinalj ebbol nagy lelkiismereti kerdest es ne keseredj el, ha elfogy a tejed! Te mindent megtettel, sokunknak nem olyan egyszeru a szoptatas, mint ahogy a nagykonyvben le van irva.
En mindig is csodaltam azokat az anyukakat, akik minden problema, fejes, cumisuveg, potlas stb. nelkul evekig tudtak a babajukat szoptatni, dehat nem vagyunk egyformak. Egyeni adottsagoktol, korulmenyektol es a baba szopasi keszsegen/akaratan is sok mulik szerintem.
Tovabbi boldog babazast neked! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!