Lehet valamilyen negatív hatása, ha sokáig használom a mellszívót?
Szia!
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg a bimbóvédővel szoptattam a kislányomat, addig kevesebbet tudott szopizni, míg nélküle először 3-szor annyit, majd még többet. Ha nagyon fáj, akkor ne erőltesd. Nekem is fájt, de megszoktam, talán próbáld ki néhány alkalommal. Ha akkor sem megy, akkor csinálhatod még mindíg így tovább. Sok sikert és kitartást :)
A kórházban sebes lett a bimbóm és akkor kezdtem használni a védőt és utána már anélkül nem volt hajlandó szopoizni, párszor próbáltam úgy adni neki, de nem fogadta el, bekapta szívta volna, de nem állt rá a nyelve, sírt mindig. Így védővel szopiztunk, de kb. a 2hós oltás után nem szívta ki rendesen, apadni kezdett és mivel kevesebb lett, akkor már az nem tetszett neki, ma is cicire tettem, de fél perc után nagy sírás volt. Szóval nem megy már a szopi.
Próbálom, hogy kicsit több tejem legyen újra, mert a tápszert sem nagyon szereti szerintem. A tej jobban csúszik/-na neki.
A tegnapi 21:55-ös vagyok.
Nekem is sebes lett a bimbóm, és nem emelkedett ki rendesen, ezért használtam a bimbóvédőt. De rájöttem, hogy nem lesz így jó. Mert olyan nincs, hogy 30 ml-t bír kiszopizni és utána még lefejek védő nélkül 60-80 ml-t. Addig próbáltam, míg sikerült rátennem megfelelően. Kicsit megcsavargattam a bimbómat, egy picit le is szívtam előtte, hogy merev legyen. Csak azon a bimbón használtam a védőt, ami sebes volt. Segítettem, hogy jó nagyra nyissa a száját: nyomtam ki egy kis tejet a szájához, szétkentem magamon, hogy még csalogatóbb legyen számára. Miután végeztünk, szintén kentem szét a bombómon egy kis anyatjet, hogy rászáradjon, az jól végte a kiszáradástól, és segítette a sebgyógyulást. Amikor rászáradt bekentem Garmastan-nal, az is segített rendbe tenni. Néhány nap elég volt, hogy rendbe jöjjön, onnantól kezdve nem volt problémánk.
Ha érzel magadban erőt, akkor próbáld meg esetleg ezeket, nekem bevált, és elhagyhattunk a védőt. Kitartást és boldog babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!